Keksijää itseään jututtaa Ari Kettukangas.
Pääomasijoittaja Hartwall Capitalin omistama ympäristöhuoltoalan yritys Remeo Oy on ostanut Nivalan jätehuolto Kalevi Mehtälä Ky:n liiketoiminnan.
Onnettomuustutkintakeskuksen mukaan kolmen lapsen kuolemaan viime kuussa johtanut tulipalo Kittilän Levillä syttyi virheellisesti asennetusta lattialämmityksestä.
Kittilässä sijaitseva hiihtokeskus Levi Ski Resort on saanut kansainvälisen ISO 14001-ympäristösertifikaatin ensimmäisenä hiihtokeskuksena Pohjoismaissa.
Metsästäjäliitto palkitsi tänään Eränkävijät-televisiosarjan ensimmäistä kertaa jaetulla Wadén-palkinnolla.
Kittilän Levillä saksalaiset ja hollantilaiset miehet tappelivat perjantain ja lauantaina välisenä yönä ravintolan edustalla.
Rakennus Miilukankaan toimitusjohtaja Kalevi Niskalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Mm. Oulussa kuvattu televisiosarja Kaikki synnit on valittu Ruotsin Göteborgin elokuvajuhlien tv-draamakilpailuun Suomen ehdokkaana.
Kittilän Levillä lumilinnan rakennustyömaalla työtekijä jäi lauantaina puristuksiin sortuman alle muottien purkuvaiheessa.
Lomarengas Oy on ostanut Kittilän Levillä toimivan KRT-Yhtiöt Oy:n koko osakekannan.
Lapin poliisilaitoksen partiot valvoivat liikennettä maastossa ja tiellä viikonloppuna Kittilässä ja Levillä. Suurin moottorikelkkareitillä Levillä mitattu nopeus oli 116 kilometriä tunnissa.
Kittilän Levillä lumilautailun SM-kisoissa rovaniemeläinen Matti Suur-Hamari ja oululainen Kristiina Nisula ovat voittaneet crossin suomenmestaruudet. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun paralumilautailija on voittanut lumilautailussa suomenmestaruuden.