Rukakeskuksen paikallisjohtaja Matti Parviaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Hiihtokeskus Iso-Syötteen laskettelukausi päättyi vappuna.
1970-luvulla syntynyt nainen kaatui ja menehtyi tänään puoliltapäivin laskettelurinteessä Kittilän Levillä.
Suomalaisista keskuksista Iso-Syöte avaa laskettelukautensa kolmantena, heti Levin ja Rukan jälkeen. Ensimmäisenä viikonloppuna laskemaan päästään perherinteeseen numero 9. Marjan jututettavana on rinnetoiminnanjohtaja Mikko Terentjeff.
Rukakeskus Oy:n paikallisjohtaja Matti Parviaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Kuusamon Ruka päätti eilen 220:n päivän mittaisen laskettelukautensa.
Laskettelukausi avattiin Kuusamon Rukalla tänään.
Hiihtokeskus Iso-Syötteen kausi päättyy koronaviruksen leviämisen estämiseksi ensi lauantaina klo 19. Pikku-Syöte keskeyttää myös laskettelukauden tältä keväältä tulevana keskiviikkona klo 17. Pohjois-Suomen hiihtokeskuksista myös Levi, Ylläs, Ruka, Pyhä, Ounasvaara, Pallas, Olos ja Luosto ovat tähän mennessä ilmoittaneet päättävänsä laskettelukauden 2019–2020.
Poliisi on selvittänyt Pyhätunturilla Pelkosenniemellä toissapäivänä sattuneen laskettelijan kuolemaan johtaneen onnettomuuden syyn.
Iäkäs mies oli kaatunut rajusti rinnealueella. Paikalle hälytetystä avusta huolimatta mies menehtyi kaatusmispaikalle. Poliisi tutkii asiaa mm. kuolemansyyn selvittämisenä.
Kuusamon Rukan laskettelukauden alku osoittautui jopa ennakko-odotuksia suositummaksi, kun laskettelijamäärät olivat loppiaiseen mennessä peräti 15:n prosentin kasvussa edellisvuoden lukuihin verrattuna.
Kuusamon Rukan hiihtokeskuksen tunturin ylittävä sekä länsi- ja itä-kylät yhdistävä maisemagondoli avattiin tänään asiakaskäyttöön.
Talvikausi käynnistettiin tänään Kuusamon Rukalla.
Laskettelukausi pääsi Kuusamon Rukalla tänään vauhtiin ennätysaikaisin.
Marjan jututettavana Pookin iltapäivässä oli Rukalta paikallisjohtaja Matti Parviainen.
Valmistautuminen laskettelukauden avaukseen Kuusamon Rukalla on täydessä vauhdissa ja kausi avataan Saaruassa suunnitelmien mukaan tulevana perjantaina.