Lapin aluehallintovirasto tarkasti viime lauantaina Rovaniemen Mäntyvaaran raveihin tulleet hevoskuljetusajoneuvot.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen mukaan sorateillä esiintyy nyt pintakelirikkoa kevään tapaan, ja raskaita kuljetuksia on syytä välttää.
Ekokuljetus JNH Oy, Finells Transport Ab ja Pohjanmaan Hyötykäyttö Oy:n Kokkolan liiketoiminta liittyvät eilen solmitulla yrityskaupalla yhteen.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, aluehallintovirasto, verohallinto, tulli ja poliisi valvoivat viikonloppuna ulkomaisten henkilökuljetusyritysten toimintaa Rovaniemellä.
Kuopiolaisen Savon Kuljetus Oy:n, oululaisen Kuljetuspolar Oy:n ja muuramelaisen Keski-Suomen Kuljetus Oy:n hallitukset ovat yksimielisesti ryhtyneet toimenpiteisiin tarkoituksenaan tuoda kevään yhtiökokouksiin esitys yhtiöiden sulautumisesta uuteen perustettavaan yhtiöön.
Oulun poliisi on päättänyt esitutkinnan törkeästä huumausainerikoksesta, jossa salakuljetettiin Ruotsista Ouluun kolme kiloa hasista ja 170 ekstaasipilleriä.
Kaksi eläintä menehtyi ja yksi jouduttiin lopettamaan eilen eläinkuljetusauton kaaduttua Pyhännällä.
Keski-Suomen Kuljetus Oy, Kuljetuspolar Oy ja Savon Kuljetus Oy ovat perustaneet yhteisen maarakentamiseen erikoistuneen yhtiön Jengo Oy:n.
Tulli epäilee kahden pääkaupunkiseudulta kotoisin olevan noin 30-vuotiaan miehen salakuljettaneen Suomeen yli 2 200 kiloa nuuskaa.
Maastoauton kuljettaja loukkaantui tänään Siikalatvan Ruukintiellä törmättyään eläintenkuljetusautoon.
Tulli tutkii nuuskan salakuljetukseen ja sen levitykseen liittyvää rikoskokonaisuutta, jossa epäillään Suomeen salakuljetetun kuluvan vuoden aikana yhteensä noin 5 000 kiloa nuuskaa.
VR Transpoint on solminut Yaran kanssa kuljetussopimuksen pyriittitoimituksista Pyhäsalmen kaivokselta ensi vuoden alusta alkaen.
Lapin poliisilaitoksen liikenneryhmä, Lapin aluehallintoviraston läänineläinlääkärit ja Rovaniemen kaupungin valvontaeläinlääkäri järjestivät sunnuntaina hevoskuljetusten valvonnan Rovaniemellä Mäntyvaaran ravien yhteydessä.
Turvallisuus- ja kemikaalivirasto, Oulun poliisilaitos, poliisihallitus, tulli ja aluehallintovirasto järjestivät tällä viikolla säiliökuljetusten valvontaiskun Oulun poliisilaitoksen alueella.
Tulli on selvittänyt kevään aikana laajamittaisen nuuskan laittoman maahantuonnin.
Liminka, Muhos, Tyrnävä ja Utajärvi allekirjoittivat tänään jätehuoltopalvelusopimuksen kilpailutuksen voittaneen Kempeleen Jätekuljetus ky:n kanssa. Limingan kunnan jätehuoltosuunnittelija Pihla Hasania haastattelee Jussi Häkkilä.