Kevättalvella 2024 Tulli takavarikoi Torniossa huumelääkkeitä kahdella eri kerralla.
Hailuodon kiinteän yhteyden rakentamishankkeen maa-aineskuljetukset alkavat tänään.
Lakoissa on kaikkiaan yhteensä noin 7 000 Teollisuusliiton, Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliiton AKT:n, Palvelualojen ammattiliiton PAMin, Rakennusliiton, Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n sekä Sähköliiton työntekijää.
Lapin poliisilaitos tarkasti viime viikolla järjestetyssä raskaan liikenteen teemavalvonnassa 47 kuljetusta, joista 17:ään jouduttiin puuttumaan maksullisten seuraamusten kautta.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja Oulun poliisilaitos järjestivät tänään yhteisratsian Pohjois-Pohjanmaan jätekuljetusten valvomiseksi.
Tapahtuman aikana kirjoitettiin kaksi sakkoa, yksi ajokielto ja yksi liikennevirhemaksu.
Matkat tilataan keskitetysti matkapalvelukeskuksesta Haapavedellä, Pyhännällä ja Tyrnävällä syyskuun 11. päivästä lähtien.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen aluehallitus hyväksyi tiistaina pitämässään kokouksessa Tervia Logistiikka Oy:n perustamisen.
Tulli on selvittänyt laajaa nuuskan salakuljetukseen ja levitykseen liittyvää rikoskokonaisuutta, jossa Torniosta alkanut esitutkinta laajeni Pirkanmaalle.
Tulli on selvittänyt nuuskan salakuljetukseen liittyvän rikoskokonaisuuden, jossa tuotiin noin 1800 kiloa nuuskaa Ruotsin Haaparannasta Kemiin ja sieltä edelleen pääkaupunkiseudulle.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja Oulun poliisilaitos järjestivät viime torstaina yhteisratsian jätekuljetusten valvomiseksi Kuusamon alueella.
Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry on myöntänyt raahelaiselle Korsu Oy:lle yhdistyksen vuoden SKAL Kuljetusyritys -tunnustuksen.
Jätehuoltoyhtiö Kiertokaari on valinnut aliurakoitsijat, jotka tulevat hoitamaan bio- ja pakkausjätteiden kuljetuksia seitsemässä Kiertokaaren toimialueen kunnassa.
Metsä Groupin Kemin biotuotetehtaan raakapuukuljetukset ovat käynnistyneet tehtaan koekäyttöä varten.
Raahen Satama Oy:n toimitusjohtaja Pauli Sarpolaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun poliisilaitoksen, Tullin ja Rajavartiolaitoksen alkuviikosta nelostiellä suorittamassa valvonnassa keskityttiin erityisesti salakuljetusten, veropetosten, huumausainerikosten, lääkerikosten, ihmiskaupan sekä laittoman maahantulon paljastamiseen.