Tänään julkistettiin toinen osa Jokilaaksojen pelastuslaitoksen historiasta.
Jereä haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kauppakamarin Kainuun kauppakamariosaston Vuoden Teko -palkinnon on saanut Kuhmo Oy tunnustuksena investoinneista Kainuun tulevaisuuden hyväksi.
Raadin mukaan Johanna Hulkon romaanissaan terävästi kuvaama maailma jättää lukijaan syvän muistijäljen. Onnenpäiviä nousi kahdeksan ehdokkaan joukosta Botnia-kirjallisuuspalkinnon voittajaksi, koska se puhutteli raatia eniten.
Aapo Kukko esiintyy tulevana viikonloppuna Oulun kirjailijaseura ry järjestämässä Uusi kirjallisuusfestivaali -tapahtumassa. Puhumalla paras -sarjakuvaromaani on myös esillä festivaaleilla.
Oulun Pateniemen kirjaston omatoimikäytön mahdollistava kirjautumislaite ja ulko-oven valvontakamera on rikottu viime viikonlopun aikana, minkä vuoksi kirjaston omatoimikäyttö ei toistaiseksi ole mahdollista.
Oulun kirjailijaseura järjestää Uusi kirjallisuusfestivaali -tapahtuman huomenna ja lauantaina Kulttuuritalo Valveella nyt kahdeksatta kertaa.
Remontin arvioidaan kestävän lokakuun puoliväliin saakka.
Kirjailijalla on tällä hetkellä työn alla Lapin tarinoista kertova lastenromaani.
Vuoden 2025 keväällä valmistuva työ sisältää tukimuurin, laiturirakenteen, kaiteiden ja valaistuksen uusimisen.
Pentti Syrjäpaloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet kirjastojen alueelliseen ja paikalliseen kehittämiseen avustuksia 1 897 140 euroa 94:lle hankkeelle.
Tuija Siermalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kaupunginkirjaston palvelupäällikkö Mervi Vaaraa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun yliopiston biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekunnan historian sadas väitöstilaisuus järjestetään ensi viikon perjantaina.
Oulun kaupunginkirjaston eteläisen alueen kirjastopalvelupäällikkö Päivi Rasinkangasta haastattelee Jussi Häkkilä.