Kilpailu- ja kuluttajavirasto on antanut Jokilaaksojen pelastuslaitokselle huomautuksen hankintalain noudattamatta jättämisestä.
Lasten ja nuorten valtakunnallinen sarjakuvakilpailu 2021 on käynnistynyt. Pookin iltapäivässä kisasta kertoi Outi Hyvönen Lastenkulttuurikeskukselta Kemistä.
Teatteri Akseli Klonkin järjestämä Valtakunnallinen Monologikilpailu järjestetään viikonloppuna ja sitä voi seurata kotisohvilta. Janne Kuustie oli Marjan juttusilla Pookin iltapäivässä.
Oulun Osuuspankki aikoo rakennuttaa uusia toimisto- ja liiketiloja sekä asuinhuoneistoja Isokatu 14:ssä sijaitsevan vanhan pääkonttorinsa tilalle ja käynnistää helmi-maaliskuussa arkkitehtuurikilpailun omistamiensa Isonkadun ja Kirkkokadun välissä olevien kiinteistöjen kehittämiseksi.
Kilpailu- ja kuluttajavirasto esittää, että markkinaoikeus määrää yhteensä noin 22:n miljoonan euron seuraamusmaksut kuudelle isännöintialan yritykselle sekä Suomen Isännöintiliitto ry:lle.
Kemissä järjestetään jälleen lasten ja nuorten valtakunnallinen sarjakuvakilpailu, nyt jo 22. kerran.
Yhteisestä Ovesta ry:n toiminnanjohtaja, kilpailusihteeri Anne Isokoskea haastattelee Jussi Häkkilä.
Taitaja2021 Oulu-kilpailujohtaja Sauli Jaaraa haastattelee Jussi Häkkilä.
Ouluhallin uusi osa valmistuu kevään aikana ja otetaan käyttöön vaiheittain.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on käynnistänyt tarjouskilpailun reittilentoliikenteen hankkimiseksi viiteen maakuntakeskukseen.
Sodankyläläisen Laura Knuutin Artesaanituote, torniolaisen Elina Stoorin iLme innorooms Oy:n Hiillosboksi ja kolarilaisten Tuuli ja Veera Kinnusen Probioottista puhtautta voittivat kansainväliseen W-Power-hankkeeseen kuuluneen, Lapin ammattikorkeakoulun koordinoiman naisyrittäjille, sellaisiksi aikoville tai naisyrittäjyyden edistämiseen pyrkiville henkilöille ja tiimeille suunnatun MAHTAVA-yritysideakilpailun.
Valtakunnallisia Tiernapoikalaulukilpailuja ei järjestetä tänä vuonna.
Ylivieskan kirjastojohtaja Tuulevi Borenia haastattelee Jussi Häkkilä.
Skanska suunnittelee Ouluun Pakkahuoneenkadun ja Vaarankadun kulmaukseen 16- ja 13-kerroksisia tornitaloja.
Oulun seurakuntayhtymälle on valmistumassa Haukiputaan Isoniemeen uusi leirikeskus, joka otetaan käyttöön ensi vuoden alussa.
Ammatillisen koulutuksen suurtapahtuma Taitaja järjestetään ensi toukokuussa Oulussa.