Keskeytyksen aiheutti sähköverkon laitevaurio.
Sähkönjakelu keskeytyi myöhään perjantaina Oulussa Kaakkurin, Metsokankaan, Madekosken ja Pikkaralan alueella.
Vesijohtoverkostossa suoritettavien töiden takia voi veden laatu tilapäisesti huonontua johtosaostumien irtoamisen vuoksi. Samentumat poistuvat juoksuttamalla vettä rauhallisesti kiinteistön vesihanoista kylmän puolelta.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on julkaissut Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun hyvinvointialueiden pelastuslaitosten ja kuntien kanssa yhteistyössä valmistellut alueelliset riskiarviot.
Kotitalouksiin jaettu disinformaatiokirje sisältää Oulun talousvedestä virheellistä tietoa veden desinfiointiin käytetyn kloorin ja väitettyjen epäpuhtauksien esiintymisestä. Oulun Veden toimittama talousvesi on siis laadultaan moitteetonta eikä aiheuta terveyshaittoja.
Vedenjakelu keskeytyi kiinteistössä torstaina yksityisen kaivinkoneurakoitsijan vaurioittaessa kiinteistön tonttivesijohtoa. Varotoi­men­piteenä juomaveden käyttöä rajoitettiin.
Sähkönjakelu keskeytyi eilen illalla Oulussa Kaukovainion alueella.
Oulussa Pateniemessä sähkönjakelu keskeytyi viime yönä hetkeksi lähes 2000:lta taloudelta.
Kova tuuli ja sade on aiheuttanut katkoksia sähkönjakelussa eilisen ja viime yön aikana.
Hankkeen ympäristövaikutusten arviointiselostus ja sitä koskeva kuulutus ovat nähtävillä 19.11. saakka kyseisissä kunnissa ja netissä
Rovaniemellä Matkajängäntiellä rikkoutui eilen runkovesijohto.
Sähköttömänä oli yhteensä vajaa parituhatta taloutta. Sähköt saatiin palautettua hieman puolenyön jälkeen. Vian syystä ei ole tarkkaa tietoa.
Alueella tehdään kaukolämmön verkostotöitä.
Kyseessä oli rakenneviat. Sähköttömiä asiakkaita oli 450.
Testissä kehitetään keskussairaalan varautumista sähkönjakelun häiriöön tai katkeamiseen. Sähköhäiriötilanteen testaus on tärkeä osa keskussairaalan varautumista. Varavoimajärjestelmällä varmistetaan, että sähköt eivät katkea vikatilanteessa hetkeksikään kriittisimmistä koneista ja paikoista. Testaus ei vaaranna potilasturvallisuutta ja tarvittaessa testi voidaan keskeyttää.
Sähköttömiä asiakkaita oli yhteensä n. 500. Vian syystä ei ole vielä tietoa.