Ylisyviä ojituksia välttämällä voidaan vähentää ruosteista rautasakkaa vesistöistä, varsinkin jos niillä ei voida lisätä metsätaloudellista kannattavuutta.
Jääliin johtavalla kuntoradalla alkavien siltapenkereen parannustöiden tarkoituksena on loiventaa Kievarinrietin ylikulkusillan jälkeistä mutkaa Polvikankaalla.
Kunnostusaktiivi Birger Ylisaukko-ojaa Kiimingin-Jäälin vesienhoitoyhdistyksestä haastattelee Jussi Häkkilä.
Jäälissä Jäälinraitin alueen toisen vaiheen katujen ja vesihuollon saneeraus alkaa tämän kuun alkupuolella.
Sähkönjakelu keskeytyi eilen Jäälissä 20:n kilovoltin verkon vian vuoksi.
Jäälissä Jäälinraitin alueen ensimmäisen vaiheen katujen ja vesihuollon saneeraus alkaa tämän kuun aikana ja kestää ensi vuoden heinäkuulle.
Opettaja Eveliina Jurvelinia Jäälin koululta haastattelee Jussi Häkkilä.
Rasvamonttu bongaa tällä kertaa nuoren lahjakkuuden Oulun Jäälissä. Vuodenvaihteessa 17 vuotta täyttänyt Toni Herranen on jo ehtinyt niittää monenlaista mainetta autourheilussa. Vahvan kartingtaustan omaava rallilupaus nimittäin palkittiin viime vuonna edellisessä luokassaan historian nuorimpana kuskina SM-hopealla. Tuoreimpia saavutuksia on myös suojatiksi pääsy kaksinkertaisen maailmanmestarin Marcus Grönholmin GRX Management kuljettahautomoon. Toni saa kilpailulleen tärkeää tukea myös omalta perheeltään ja lähipiiristä. Seuraavaksi tutustutaan tähän nuoreen herraan, tiimiin ja kisakalustoon!
Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut käynnistää Jäälin keskuksen Rantatien alueen rakentamisen.
Jäälin kirjasto avataan maanantaina 9.10.2017 klo 14 Laivakankaan koululla. Kirjasto sijaitsee samoissa tiloissa Laivakankaan nuorisotalon kanssa.
Oulun seudun ympäristötoimi on myöntänyt tämän vuoden kestävän kehityksen tunnustuspalkinnon Kiimingin-Jäälin vesienhoitoyhdistys ry:lle.