Pelastuslaitos varoittaa ihmisiä menemästä tulva vaaralliselle alueelle. Tulvan peittämät tiet voivat olla erittäin petollisia ja kulkua pitää välttää, jos tielle on kertynyt vettä.
Kilpailu- ja kuluttajavirasto on antanut Inarin kunnalle huomautuksen hankintalain noudattamatta jättämisestä.
Suomen museoliiton ja Kansainvälisen museoneuvoston Suomen komitean järjestämän Vuoden museo 2024 -kilpailun finaaliin on valittu viisi museota.
Valtion toimitiloista vastaava Senaatti-kiinteistöt peruskorjaa Saamelaisalueen koulutuskeskuksen pääkoulurakennuksen Inarissa ja toteuttaa koululle uuden Paja-rakennuksen.
Lauantaiyönä puolen yön jälkeen ulkomaalainen noin 40-vuotias mies menehtyi Inarissa Nellimintiellä ajettuaan mönkijällä ulos tieltä ja törmättyään puuhun.
Lapland North Destinationsin johtaja Hanna Kouria haastattelee Jussi Häkkilä.
Museoliiton syyskuisen tiedotteen mukaan Lapin suosituin kohde oli Saamelaismuseo ja Luontokeskus Siida. Siidan näyttelyissä saamelaiskulttuuri ja luonto kietoutuvat yhdeksi kokonaisuudeksi, joka kertoo niiden elävästä suhteesta.
Inarissa Veskoniementiellä paloi eilen maastoa noin kaksi hehtaaria.
Oulun yliopisto aloittaa Inarissa ensi joulukuussa varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuuden antavan kasvatustieteen kandidaattikoulutuksen ja varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuuden antavan kasvatustieteen maisterikoulutuksen.
Inarin poliisi etsii kadonneeksi ilmoitettua naista Kiilopäällä UKK-puistossa.
Rovaniemellä poliisilla oli tavanomaista vilkkaampi viikonloppu ravintolarajoitusten poistuttua.
Poliisin, pelastuslaitoksen palontutkijan sekä vakuutusyhtiön vahinkotutkinnan tekemän palonsyytutkinnan mukaan Inarin kauppakeskus Kuukkelin tulipalo sai alkunsa rakennuksen sähköpääkeskuksesta.
Inarissa Saariseläntiellä liikerakennus paloi viime yönä.
Eksynyt ilmoitti itse tapauksesta hätäkeskukseen. Reissun määränpää ei selvinnyt.
Verkkojaan kokemaan lähtenyt mies on löydetty hukkuneena Inarissa.
Ympäristöministeriö on vahvistanut Inarissa sijaitsevan Vätsärin erämaa-alueen hoito- ja käyttösuunnitelman, jolla linjataan alueen käyttöä ja siellä tehtäviä toimenpiteitä.