Poliisi tutkii Kaustisella 16. tätä kuuta kadonneen nuoren miehen tapausta henkirikoksena.
Viime kesäkuussa Raahessa sattunutta katoamistapausta on tutkittu henkirikoksena.
Pietarsaaren keskustassa sijatsevasta yksityisasunnosta on löytynyt nuori nainen, joka on kuollut väkivallan uhrina. Pietarsaaren keskussa voi tapahtuman tutkinnan aikana liikkua enämmän poliiseja kuin tavallisesti.
Poliisi tutkii viime kuun 27. päivä kadonneeksi ilmoitetun 41-vuotiaan raahelaismiehen katoamista henkirikoksena.
Keskusrikospoliisi on saanut valmiiksi tammikuussa Pohjois-Pohjanmaan Pudasjärvellä tapahtuneen henkirikoskokonaisuuden tutkinnan ja asian käsittely on siirtynyt syyteharkintaan. Kokonaisuutta on tutkittu muun muassa murhana, törkeänä ryöstönä ja törkeänä vapaudenriistona.
Pohjanmaan käräjäoikeus on tänään 5.6.2019 tutkinnanjohtajan vaatimuksesta vanginnut vuonna 1965 syntyneen mieshenkilön todennäköisin syin epäiltynä murhaan, törkeään rattijuopumukseen ja ampuma-aserikokseen.
Poliisi on ottanut kiinni kolme henkilöä liittyen eiliseen Pudasjärvellä tapahtuneeseen tulipaloon ja epäiltyyn henkirikokseen.
Poliisi on jatkanut Ivalossa alkuviikosta paljastuneen henkirikoksen tutkintaa.
Poliisi on jatkanut lauantaina iltapäivällä kemiläisestä paritaloasunnosta löytyneiden kahden ruumiin tapauksen tutkintaa.
Tapausta tutkitaan murhana.
Raahessa syyskuussa tapahtuneista kahdesta henkirikoksesta epäilty ja vangittuna tällä hetkellä oleva Tuomas Kangasniemi (entinen Viirelä) on HIV-positiivinen.
Raahessa tapahtuneista kahdesta henkirikoksesta epäilty mies vangittiin tänään Ylivieska-Raahen käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä kahdesta taposta.
Lapin poliisi on saanut valmiiksi Ylitorniolla viime toukokuun lopulla tapahtuneen henkirikoksen esitutkinnan. Syyte rikoksesta on nostettava 15. syyskuuta mennessä.
Enontekiöllä viime vuoden joulukuussa tapahtuneen henkirikoksen tutkinta on valmistunut.
Ylitorniolla eilen tapahtuneen henkirikoksen epäiltyä esitetään vangittavaksi Kemi-Tornion käräjäoikeudessa. Rikoksen uhrina menehtyi paikkakuntalainen 67-vuotias mies.
28-vuotias paikkakuntalainen mies puukotettiin eilisiltana hengiltä Rovaniemellä Mäntyvaarassa sijaitsevassa yksityisasunnossa.