Keski-ikäinen simolainen mies kuoli rikoksen uhrina.
Kajaanin käräjäoikeus on tänään vanginnut pidätettynä olleen miehen todennäköisin syin epäiltynä toissapäivänä Kajaanissa tehdystä taposta.
Poliisi tutkii Kajaanissa eilen tehtyä epäiltyä henkirikosta tappona.
Poliisi tutkii Kempeleessä sunnuntaina 14.3.2021 tapahtunutta epäiltyä henkirikosta.
Kaustisen kesäkuinen henkirikostutkinta on saatu päätökseen ja asia on lähetetty loppulausunnolle, tämän jälkeen asiakokonaisuus siirtyy syyteharkintaan nimikkeillä murha ja hautarauhan rikkominen.
Poliisi tutkii Pihtiputaan Muurasjärvellä tapahtunutta henkirikosta, jossa on saanut surmansa paikkakuntalainen keski-ikäinen mies.
Poliisi on saanut varmistuksen, että Vetelin Räyringistä löytynyt ruumis on kesäkuussa kadonnut Jami Petteri Klemola.
Poliisi uskoo löytäneensä Kaustisella kesäkuussa kadonneeksi ilmoitetun Jami Klemolan ruumiin Vetelin Räyringistä vesialueelta.
Poliisi tutkii Kaustisella 16. tätä kuuta kadonneen nuoren miehen tapausta henkirikoksena.
Viime kesäkuussa Raahessa sattunutta katoamistapausta on tutkittu henkirikoksena.
Pietarsaaren keskustassa sijatsevasta yksityisasunnosta on löytynyt nuori nainen, joka on kuollut väkivallan uhrina. Pietarsaaren keskussa voi tapahtuman tutkinnan aikana liikkua enämmän poliiseja kuin tavallisesti.
Poliisi tutkii viime kuun 27. päivä kadonneeksi ilmoitetun 41-vuotiaan raahelaismiehen katoamista henkirikoksena.
Keskusrikospoliisi on saanut valmiiksi tammikuussa Pohjois-Pohjanmaan Pudasjärvellä tapahtuneen henkirikoskokonaisuuden tutkinnan ja asian käsittely on siirtynyt syyteharkintaan. Kokonaisuutta on tutkittu muun muassa murhana, törkeänä ryöstönä ja törkeänä vapaudenriistona.
Pohjanmaan käräjäoikeus on tänään 5.6.2019 tutkinnanjohtajan vaatimuksesta vanginnut vuonna 1965 syntyneen mieshenkilön todennäköisin syin epäiltynä murhaan, törkeään rattijuopumukseen ja ampuma-aserikokseen.
Poliisi on ottanut kiinni kolme henkilöä liittyen eiliseen Pudasjärvellä tapahtuneeseen tulipaloon ja epäiltyyn henkirikokseen.
Poliisi on jatkanut Ivalossa alkuviikosta paljastuneen henkirikoksen tutkintaa.