Kemin valtakunnallisen lasten ja nuorten sarjakuvakilpailun yli 12-vuotiaiden sarjan voitti Ilona Erkkilä Torniosta ja alle 12-vuotiaiden sarjan Nelli Vartiainen Helsingistä. Kuvassa Nellin työ.
Projektipäällikkö Elina Vettenrantaa Toivola-Luotolan Setlementti ry:stä Kemistä haastattelee Jussi Häkkilä.
Viikonloppuna Iissä järjestetyn Iik!!-kauhuelokuvafestivaalin lyhytelokuvakilpailun voitti jo toista kertaa helsinkiläinen Malakias.
Ruokakasvatuksen asiantuntija Noora Laukkasta Ruokatieto Yhdistys ry:stä haastattelee Jussi Häkkilä.
Syöpäsäätiö on valinnut vuoden syöpälääkäriksi palliatiivista ja saattohoitotyötä potilaiden kodeissa tekevän Laura Palanterän Helsingistä, ja vuoden syöpähoitajiksi Ivalon terveyskeskuksen sairaanhoitajat Maria Pehkosen ja Raisa Similän.
Radio Pookin Päivässä vieraana mediapersoona Lauri Salovaara, joka kertoo uudesta tempauksestaan. Uusin tavoite on Helsinki International Horse Show, jossa hän haluaa kilpailla lokakuussa.
Kaikki junavuorot muuttuvat uusien aikataulujen myötä Oulun ja Helsingin välillä vaihdottomiksi ja matka-ajat nopeutuvat.
Oulun kaupunki avaa tänään oman suurlähetystön Helsinkiin Kampin kauppakeskukseen.
Oulun kaupunki avaa suurlähetystön Helsinkiin kauppakeskus Kamppiin.
Matkamessujen tiedottaja Eva Kivirantaa haastattelee Marja Ollakka.
Liminka, Suomussalmen Hossa, Syötteen kansallispuisto Pudasjärvellä ja Taivalkoskella, Urho Kekkosen kansallispuisto Inarin, Sodankylän ja Savukosken alueella, sekä Kolarin Ylläs ovat mukana GoExpon Vuoden retkikohde 2019 -kilpailun finaalissa kymmenen parhaan joukossa.
Finnair tiedottaa, että yhtiö on joutunut perumaan tältä päivältä useita lentoja.
Viime viikonloppuna järjestetyn IIK!!-kauhuelokuvafestivaalin lyhytelokuvakilpailussa pääpalkinnon vei helsinkiläisen Ilja Rautsin Helsinki Mansplaining Massacre.
Maakuntakeskuksista kevein verottaja on kunnallisveroprosenttiaan tänä vuonna puoli prosenttiyksikköä alentanut Helsinki. Esimerkkilaskelmassa keskituloiset palkansaajapuolisot maksavat Helsingissä kunnallis-, kirkollis- ja kiinteistöveroa yhteensä 14 066 euroa. Maakuntakeskuksista kireimmin verottavassa Kokkolassa kyseisiä veroja maksetaan 3 071 euroa enemmän.
Poliisi on ottanut kiinni Oulussa tämän kuun alussa 21-vuotiaan miehen, jonka epäillään ryöstäneen 85-vuotiaan naisen Helsingin Lauttasaaressa 20. joulukuuta.
Oulu jatkaa tänään siitä, mihin se vuosi sitten Helsingin Rautatientorin metroaseman valtauksella jäi. Oulu-raitiovaunu aloittaa tänään liikennöinnin Helsingin ydinkeskustassa.