Oulun kaupunki jatkaa Heinäpään jalkapallostadionin toteuttamisen edellytysten selvittämistä yhteistyössä OTC Stadion Oy:n kanssa.
Siikalatvan kunnan elinkeinokehittäjä Tiina Ruotsalaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Ilmatieteen laitoksen mukaan viime kuun lämpötila oli maan länsiosassa lähellä pitkän ajan keskiarvoa, itä- ja pohjoisosassa oli pitkän ajan keskiarvoa lämpimämpää.
Oulun uusin ulkokuntoilupuisto on valmistunut Heinäpään urheilukeskukseen.
Oulun uusimmat ulkokuntoiluportaat ovat valmistuneet Heinäpään urheilukeskukseen.
Oulun Heinäpäähän ryhdytään rakentamaan kuntoiluportaita ja ulkokuntoilupuistoa ensi kuun alkupuolella.
Oulun Heinäpäästä löytyy Tarkkis 14. Vintagemyymälässä on tarkoituksena pitää myös pieniä keikkoja ja taidepajoja. Emilia Aarnio oli Marjan juttusilla Pookin iltapäivässä.
Heinäpään Oluttuvan kapakoitsija Mikko Mesiäinen oli Marjan jututettavana Pookin iltapäivässä.
Sinikka ja Tiina Nopolan kirjasarjaan pohjautuva Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen -elokuva saa ensi-iltansa 14.2.2020. Topiaksen haastattelussa ohjaaja Lenka Hellstedt ja näyttelijä Emelia Levy.
Oulussa toimivan Vesper-kodin hyvinä piirteinä ovat kotoisa ja rauhallinen ilmapiiri, kaunis sisustus ja sisäpiha. Asukkaat voivat osallistua vointinsa mukaan kodin askareisiin ja ulkoiluun. Vesper-kodin elämässä on mukana myös musiikki. Muistisairaita ja heidän läheisiänsä kohdellaan kunnioittaen ja yksilöllisesti elämänhistoria tuntien. Muita palkittavia on Elokuvateatteri Star, joka palkittiin Muistiystävällisenä yrityksenä ja kulttuuripalvelujen tuottajana.
Toimittaja, tietokirjailija Erkki Hujasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Kalajoella viikonloppuna pidetyn koiranäyttelyn KalaDOGi Shown kauneimmaksi koiraksi valittiin italianseisoja Heinäaron Che Fico.
Hätäkeskukseen ilmoitettiin eilisiltana klo 22.30, että Heinäpäässä sijaitsevalle rakennustyömaalle oli murtauduttu.
Tuntematon mestari saa ensi-iltansa 4.1.2019. Studiossa vierailivat käsikirjoittaja Anna Heinämaa ja ohjaaja Klaus Härö.
Baarimestari Tommi Peltosta jututtaa Joonas Hepola.
Oulun yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut laatii selvitystä Heinäpään täydennysrakentamisesta.