Aluehallintovirastot ovat tänä vuonna myöntäneet yhteensä noin 15,6 miljoonaa euroa valtionavustusta etsivään nuorisotyöhön.
Työvalmentaja Mikko Ampulaa ja etsivä nuorisotyöntekijä Elina Pietikäistä Jokilaaksojen Nuorten Tuki ry:stä haastattelee Jussi Häkkilä.
Aluehallintovirastot ovat tänä vuonna myöntäneet yhteensä noin 15,3 miljoonaa euroa valtionavustusta etsivään nuorisotyöhön.
Aluehallintovirastot ovat tehneet päätökset etsivän nuorisotyön valtionavustuksista. Avustuksilla palkataan kuntiin etsivän nuorisotyön ammattilaisia, jotka auttavat nuoria arjen ja elämän haasteissa.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt yhteensä yli 3,6 miljoonaa euroa valtionavustusta erilaisiin lasten ja nuorten kasvua, itsenäistymistä ja yhteisöllisyyttä vahvistaviin toimintoihin.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt etsivään nuorisotyöhön harkinnanvaraista valtionavustusta 1 375 000 euroa.
Lapin aluehallintovirasto on jakanut 1,8 miljoonaa euroa nuorten työpajatoimintaan, etsivien nuorisotyöntekijöiden palkkaukseen sekä nuoren tieto- ja neuvontatyöhön ja digitaaliseen nuorisotyöhön.
Lapin aluehallintovirasto on jakanut valtionavustusta etsivään nuorisotyöhön hieman yli 790 000 euroa.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt harkinnanvaraista valtionavustusta etsivään nuorisotyöhön hieman yli 1,3 miljoonaa euroa.