Digillä terveysvalmennusta -hankkeen projektipäällikkö Erika Kukkosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Diakonia-ammattikorkeakoulun terveysalan koulutuspäällikkö Päivi Conlinia haastattelee Jussi Häkkilä.
Diakonia-ammattikorkeakoulun hallitus on päättänyt uudistaa koulun kampusrakennetta.
Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella on kahden viime vuoden ajan edistetty maaseudun yrittäjien liiketoimintaosaamista, työkykyä ja hyvinvointia.
Oulun prikka -hankkeessa tehty selvitys osoittaa, että Oulussa jaetaan kymmeniätuhansia kasseja ja aterioita ruoka-apuna vuodessa. Hävikkiruuan logistiikka vähentäisi biojätteeksi menevän ruuan määrää ja toisi tehokkuutta ja huoltovarmuutta ruoka-apuun. Useat sanoivat ruoka-apuun tulemisen syyksi taloudellisen niukkuuden, rahattomuuden ja suoranaisen nälän. Vallitseva poikkeusaika on vaikuttanut myös ruoka-apuun, ruokajakelut ovat keskeytyneet ja kassien jonotus ei ole mahdollista tai yhteisiä ruokailuja ei ole voitu järjestää. Jotkut toimijat ovat edelleen pystyneet toimittamaan ruokakasseja suoraan avunsaajille, mutta toiminta on monilta osin haasteellisempaa.
Saamelaisalueen koulutuskeskus, Diakonia-ammattikorkeakoulu ja Oulun yliopiston Giellagas-instituutti aloittavat uuden saamen kielten tulkkauksen täydennyskoulutuksen.
Projektipäällikkö Nina Niemelää haastattelee Jussi Häkkilä.
Diakonia-ammattikorkeakoulun ja Suomen Diakoniaopiston uusien yhteisten tilojen avajaisia vietetään tänään Oulun keskustassa Albertinkadulla.
Diakonia-ammattikorkeakoulu ja Suomen Diakoniaopisto muuttavat uusiin yhteisiin tiloihin Oulun keskustaan Albertinkadulle.
Diakonia-ammattikorkeakoulun Oulun toimipisteen opiskelijat siirtyvät väistötiloihin Oulun ammattikorkeakoulun opetustiloihin Kiviharjuntielle sisäilmaongelmien takia alkavaksi lukuvuodeksi.