Oulun kaupunki kannustaa jatkossakin ihmisiä hakemaan apua jo varhaisessa vaiheessa, jos oma taloudellinen tilanne huolestuttaa. Oli huoli voi suuri tai pieni, kuntalaisia kehoitetaan ottamaan yhteys matalalla kynnyksellä. Apua saa nimettömänä ja ilman ajanvarausta.
Oulun seudulla viimeisen kolmen vuoden aikana kuvatut tv- ja elokuvatuotannot ovat tuoneet alueelle arviolta 3,5 miljoonaa euroa. Lukemassa ovat mukana Oulun ulkopuolisten tuotantoyhtiöiden tuotannot.
Tapahtumakävijät saivat helmikuussa sanomalehti Kalevan verkkosivuilla äänestää suosikkejaan viime vuoden parhaiksi urheilu-, messu- ja kulttuuritapahtumiksi. Äänestettävänä oli Pohjois-Pohjanmaalla järjestettyjä, vakiintuneita yleisötapahtumia. Voittajat valitsee asiantunteva tuomaristo. Tänä vuonna valinnoissa painotetaan paitsi tapahtuman onnistuneisuutta myös ympäristökysymyksiä, kuten kierrätyksen järjestämistä tapahtumassa. Kilpailun ja gaalan järjestää BusinessOulu yhteistyössä Kaleva Median kanssa.
Business Oulu -liikelaitoksen johtokunta on tänä vuonna päättänyt myöntää Stiiknafuulia-palkinnon ravintolatoimintaa harjoittavalle Buca-Rest Oy:lle, vuoden vientiyrityksen palkinnon pakokaasujen puhdistusjärjestelmiä kehittävälle Proventia Oy:lle ja vuoden startup-yrityksen palkinnon Suomen Autokauppa Oy:lle.