Senaatti-kiinteistöjen rakennuttamisryhmän päällikkö Harri Karjulaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Viisi Pohjois-Pohjanmaalla lakkautusuhan alla ollutta paloasemaa saa jatkaa toimintaansa.
Lentoasemayhtiö Finavia on saavuttanut nettonollahiilipäästötason omassa toiminnassaan Ivalon, Kittilän, Kuusamon ja Rovaniemen lentoasemilla.
Oulun Sivakka Oy ja Oulun Pysäköinti Oy hakevat suunnitteluvarausta Oulun asemakeskuksen eteläpuoliselle alueelle.
Uuden merivartioasemarakennuksen peruskivi muurattiin eilen Oulun Virpiniemessä.
Havaintojen mukaan molempien alueiden läheisyydessä liikkuu edelleen hiihtäjiä, maastopyöräilijöitä, moottorikelkkoja ja jopa autoja.
Lentoliikenteen matkustajamäärä kasvoi viime vuonna viidenneksen.
Turun Kultaseppä Oy:n optikko siirtyy vanhana työntekijänä Silmäaseman palvelukseen. Kyseisestä liikkeestä tulee Suomen 140. ja Pohjois-Pohjanmaan alueen 14. Silmäasema-myymälä.
Fingrid uudistaa Rovaniemen Pirttikosken sähköaseman vuoden 2026 loppuun mennessä käyttövarmuuden ylläpitämiseksi.
Saksalainen lentoyhtiö Lufthansa on aloittanut suorat reittilennot Münchenin ja Oulun välillä lauantaina 16. joulukuuta. Uuden lentoyhteyden odotetaan mm. kasvattavan Oulun alueen talvimatkailua ja parantavan bisnesmahdollisuuksia.
Suomen Punaisen Ristin avustustoiminta Raja-Joosepin asemalla päättyy tänään.
Asemarakennushankkeen ohella merivartioaseman alueella tullaan parantamaan satama-alueen rakenteita. Hankkeen on määrä valmistua vuoden 2024 loppuun mennessä.
Poliisi on löytänyt viime torstain ja perjantain välisenä yönä Haapajärveltä anastetun tankkausaseman Oulaisista ja se on luovutettu omistajalle.
Valtioneuvosto päätti eilen sulkea osan Suomen itärajasta. Vaalimaan, Nuijamaan, Imatran ja Niiralan rajanylityspaikat suljetaan huomisesta alkaen.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen tulevaisuuslautakunta kokoontui eilen päättämään aluehallitukselle lähetettävästä esityksestä sote-järjestämissuunnitelman päivittämiseksi.
Kalajoen Raution palohenkilöstö ja Raution kyläyhdistys ovat jättäneet esityksen Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle paloaseman säilyttämisestä.