Kuva: OAMK

Oulun ammattikorkeakoululle laatuleima

22.03.2018 14:34 - Jussi Häkkilä

Oulun ammattikorkeakoulu on saanut Kansallisen koulutuksen arviointikeskukselta laatuleiman, joka joka on voimassa kuusi vuotta.

Oulun ammattikorkeakoulu on saanut Kansallisen koulutuksen arviointikeskukselta laatuleiman, joka joka on voimassa kuusi vuotta. Koulun laatujärjestelmä täyttää korkeakoulujen laadunhallinnalle asetetut kansalliset kriteerit ja vastaa eurooppalaisia korkeakoulujen laadunhallinnan periaatteita ja suosituksia.

Auditoinnin perusteella laadunhallintaa tukee Oulun ammattikorkeakoulussa yhteisöllisyys. Yhteisöllisyys, työelämäkumppanuus, kehittymishalukkuus ja tuloksellisuus ovat muutenkin toiminnan perustana. Arvojen mukainen toiminta on tärkeä ja näkyvä osa jokaisen korkeakoulun henkilöstöön kuuluvan työnkuvaa ja opiskelijoiden toimintoja. Yhteisiin arvoihin on sidottu myös keskeinen kehittämistoiminta. Samalla on kuitenkin varmistettava, että laatujärjestelmän jalkauttaminen etenee tasaisesti organisaation kaikille tasoille. Myös toimintatapojen systemaattisuuteen on kiinnitettävä huomiota.

Auditointi perustuu ammattikorkeakoulun toimittamaan perusaineistoon ja itsearviointiraporttiin sekä auditointiryhmän vierailuun.

Lue myös: Oulun ammattikorkeakoulu koordinoi Digiohjausta kaikille! -hanketta

Kilpailut

Uusimmat