Uusimmat

Kehittämispäällikkö Timo Rekoa Maaseudun Sivistysliitosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Hartela rakentaa lähipalvelukeskuksen Ouluun Lintulammentielle entisen Karjasillan koulun paikalle.
Oulun Energia aloittaa muutosneuvottelut kilpailukykynsä ja kannattavuutensa turvaamiseksi sekä asiakashintojen kilpailukyvyn säilyttämisen takia.
Keskon Pohjois-Suomen alueella vähittäismyynti oli tammi-maaliskuussa yhteensä 353,3 miljoonaa euroa ja se kasvoi 0,7 prosenttia viime vuodesta.
Stora Enson tämän vuoden tammi-maaliskuun liikevaihto laski vuoden takaisesta 20 prosenttia 2,164:een miljardiin euroon.
Haapajärven kaupunki aloittaa koko henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut talousarvioalijäämän takia.
Suomen Lukiolaisten Liitto kehottaa jokaista lukiolaista osallistumaan tänään valtakunnalliseen ulosmarssiin kello 12.15 alkaen.
Maanmittauslaitoksen ilmakuvaus- ja laserkeilauskausi on käynnistynyt.
Kasvukausi on ProAgrian mukaan hieman myöhässä aikataulusta, mutta jos säätila lämpenee nopeasti, niin pellot kuivuvat nopeasti kylvökuntoon.
Oulun yliopiston toiminnallisen neurokuvantamisen tutkimusryhmän uusimmassa tutkimuksessa havaittiin, että korkea painoindeksi voimistaa erityisesti hengitykseen liittyviä pulsaatioita aivoissa.
Luvassa on muun muassa Pikisalissa Martti Suosalon tähdittämä ja Juha Kauppisen kirjoittama uutuus Starman, pienellä näyttämöllä televisiosta tuttu ja lokakuusta joulukuuhun esitettävä huippusuosittu Pokka pitää sekä Hannu-Pekka Björkmanin ja Jukka Perkon Puku ommellaan hiljaisuudessa.
Kaksi kertaa vuodessa jaettava Nuori Pohjoinen -tuki mahdollistaa tänäkin syksynä yhä useamman lapsen ja nuoren kohtuuhintaisen harrastuksen Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla.