Uusimmat

Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Charles Plogman.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Charles Plogman.
Rasvamonttu seikkailee tällä kertaa Oulaisissa. Toimittajan korviin on useasti kantautunut huhuja Oulaisissa aikanaan liikkuneesta kaksikeulaisesta Saabista. Siitähän piti lähteä ottamaan selvää ja jäljet vei Matikaisen Martin luo Lomaparatiisiin. Auto tosin on jo siirtynyt uusiokäyttöön ja siitä ei ole tallessa montaa valokuvaa, mutta alueelta löytyy mahtava määrä muitakin erikoisia härveleitä. (Yläkuva Saabista: Martti Matikainen).
MLL:n auttavien puhelinten suunnittelija Heidi Holappaa haastettelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen kokoaman Alueelliset kehitysnäkymät -katsauksen mukaan Pohjois-Pohjanmaan talouden ja työllisyyden odotetaan edelleen kasvavan seuraavan vuoden aikana, vaikka kiihkein nousukausi on vähitellen hellittämässä koko maassa.
Stora Enson Oulun sellutehtaalla pidetään ensi viikolla huoltoseisokki.
Vanhatien kunnostustyöt Pyhäjoen taajamassa käynnistyvät talvitauon jälkeen ensi viikolla.
Raahessa 25.–27. heinäkuuta järjestettävä Raahen Rantajatsit painottuu jazzin kokeilevaan puoleen.
Kari Nurmea haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulu kerää pakkausmuovia ensi keskiviikkona, torstaina ja perjantaina tavoitteenaan voittaa Yleisradion I love muovi -kilpailu.
Oulun Etta sai eilen miesten lentopallon SM-hopeaa.
Aluehallintovirasto on myöntänyt Agnico Eagle Finland Oy:lle ympäristöluvan Kittilän kaivokselle suunnitellun uuden rikastushiekka-altaan rakentamiselle ja toiminnalle. Päätöksen mukaan uusi rikastushiekka-allas rakennetaan olemassa olevan NP3-altaan ja Pikku Rouravaaran pohjoispuolelle kaivosalueen laajennuksen sisälle. Sen pinta-ala on valmistuessaan noin 175 hehtaaria, ja maksimikorkeus ulottuu tasoon +250 metriä. Altaaseen voidaan loppusijoittaa noin 17 miljoonaa kuutiota NP-hiekkaa ja sen on laskettu riittävän kaivoksen toiminta-ajan loppuun saakka.