Uusimmat

Pariskunta vieraana Perjantai-illassa.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Juha Metsäperä Taikakuusta.
Nyt jyrähtää ja manner värähtää!! Markus Kuotesaholla on aina valmiina oma persoonallinen mielipide kaikenlaisiin esittyihin kysymyksiin. Näistä on kuultu Radio Pookissakin meheviä esimerkkejä jo aiemmin hänen suosituissa henkilökuva haastatteluissa. Markuksen jutuilla on myös jännä koukuttava vaikutus ja niitä haluaisi kuulla aina lisää. Nyt siihen tarjoutuu loistava tilaisuus, kun kanavalla starttaa hänen oma ohjelmansa nimeltään - Kysytään Markukselta. Eli kuten Markus itse asian ilmaisee: "Kuuntelijat kysyvät ja minä vastaan - jos vastaan".
Janne Erkkilää haastattelee Jussi Häkkilä.
Anna-Maija Heikkilä ja Anu Mäkinen Raahen nuorisotoimesta sekä liikuntatoimesta kävivät Paavo Törmin vieraana Radio Pookin aamussa kertomassa kaupungin runsaasta lomatarjonnasta. Lisätietoja lomatekemisista löytyy Raahen kaupungin netistä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus rahoittaa Otso Gold Oy:n Raahen Laivakankaan kaivoksen sähkönsaantia huhtikuun loppuun saakka.
Junamatkailun matkamäärät jatkavat edelleen kasvuaan.
Kolarin Ylläs on ehdolla pohjoismaiden parhaaksi ulkoilukohteeksi.
Piirikuvernööri Hannu Anttosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulu isännöi viikonloppuna jääkiipeilyn Euroopan cupin finaalia ja SM-kilpailuja jo kolmatta kertaa peräkkäin.
Oulussa sattui henkilöauton ulosajo tänään iltapäivällä. Ulosajo tapahtui Karjalantiellä Iin ja Yli-Iin välillä. Onnettomuudessa loukkaantui lievästi yksi henkilö ja hänet toimitettiin jatkohoitoon.
Ideaparkiin avataan Oulun Kaupungin hyvinvointipiste kevään aikana. Hyvinvointipisteen tarjonta painottuu neuvolapalveluihin. Hyvinvointipisteen avauksen myötä Ideapark pystyy vastaamaan entistä paremmin alueen lapsiperheiden tarpeisiin. Oulun kaupunki suunnittelee parhaillaan hyvinvointipisteen palveluja.