Uusimmat

Ari Kettukangas haastattelee toimitusjohtaja Jaakko Kylmästä.
Lapin poliisilaitos ja Trafi julistavat perinteiseen tapaan joulurauhan liikenteeseen ylihuomenna Rovaniemellä.
Mm. Oulussa kuvattu televisiosarja Kaikki synnit on valittu Ruotsin Göteborgin elokuvajuhlien tv-draamakilpailuun Suomen ehdokkaana.
Lokakuussa Pohjois-Suomen aluehallintoviraston alueella pääosa potilaista pääsi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan saman päivän aikana lääkärin vastaanotolle.
Oulun poliisilaitos tutkii tällä hetkellä yhteensä viittä alaikäiseen tyttöön kohdistunutta törkeää lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä ja törkeää raiskausta.
Haukiputaan Saarikankaantiellä sijaitsevassa yksikerroksisessa noin 500-neliöisessä ensi- ja turvakotikäytössä olevassa rakennuksessa palaa.
Rovaniemen Aapatiellä paloi tänä aamuna 150-neliöinen omakotitalo.
Pyhännän kunnanjohtaja Jouko Nissistä haastattelee Ari Kettukangas.
Kokkolalainen konepajayritys A. Häggblom Oy investoi Kokkolaan ja Kalajoelle yli kahden miljoonan euron edestä.
Ylivieskassa on loppuvuoden aikana todettu lisääntyvästi syyhyä.
Ylivieska-Raahen käräjäoikeus on tuominnut raahelaisen 48-vuotiaan miehen yleisvaaran tuottamuksesta, kahdesta kuolemantuottamuksesta ja vammantuottamuksesta viideksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen rivitalon tulipalosta, jossa syksyllä 2016 kuoli kaksi miehen lasta.
Kolmas adventti on Oulussa ollut jo vuosien ajan kirkon superviikonloppu niin tapahtumien kuin kävijämäärien osalta. Sitä se oli myös tänä vuonna, kun yli 13000 ihmistä osallistui Oulun seurakuntien tilaisuuksiin, kuten Kauneimpiin joululauluihin, jumalanpalveluksiin ja erilaisiin joulutapahtumiin.