Kuva: Marja Ollakka

Saija Tuupasen Kuurasydän voittoon Syksyn Sävelessä

16.10.2021 22:56 - Mika Kuki

Kilpailussa toiseksi tuli Teemu Roivaisen esittämä Hiekkalinna, kolmanneksi sijoittui Antti Ahopelto Sydänpimeää kappaleella, neljänneksi Henry Frimanin Jatkaa voit muualle matkaa ja viidenneksi Charles Plogmanin Mä oon täällä. Voittaja ratkaistiin yleisöäänestyksellä.

Saija Tuupasen esittämä Kuurasydän on äänestetty vuoden 2021 voittajaksi Syksyn Sävelen kilpailussa lauantaina. Kappaleen ovat säveltäneet Timo Forström, sanoittanut Nina Granroth ja sovittanut Jukolan veljekset. Tuupanen kävi tiukan kilpailun voitosta. Hetkeä ennen äänestyksen umpeutumista johdossa oli vielä toiseksi sijoittunutTeemu Roivainen.

- Laulu oli jo ensikuulemalta tosi hieno ja se kosketti minua syvästi. Sekä sävel että sanat tuntuivat heti jotenkin omilta. Minulle on aina tekstit olleet todella tärkeitä kappaleissa ja tässä se teksti nousi heti ensikuulemalta esille, Tuupanen kertoi ennen kilpailua.

Syksyn Sävelen paluukilpailun nyt voittanut tuupovaaralaislähtöinen Saija Tuupanen kruunattiin tangokuningattareksi vuonna 2003.

Syksyn Sävelen järjestivät 2021 yhteistyössä AlfaTV, MagnumLive ja Radio Pooki.

Kilpailut

Uusimmat