Uusimmat

Kehonhuolloista vanhimpia keinoja on jooga. Jaana Rantanen kävi Urheilumajakan vieraana juttelemassa joogan ilosta ja hyödystä.
Tuttu lääkäri jokaiselle on tavoitteena Oulun yliopistossa ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä käynnistyneessä valtakunnallisessa selvitystyössä jossa selvitetään omalääkärimallin toimivuutta. Sosiaali- ja terveysministeriön tilaaman selvityksen tavoitteena on arvioida ja kuvata, miten omalääkärimalli olisi mahdollista toteuttaa yhdessä kiristyvän perustason hoitotakuun kanssa
Oulunsalon terveysasema on suljettuna 4.7.–7.8.2022.
Kesä tuo muutoksia Oulun kaupungin hyvinvointipalvelujen vastaanottoaikoihin. Kaikki aukiolopoikkeukset löytyvät kootusti Oulun kaupungin verkkosivuilta osoitteesta: https://www.ouka.fi/oulu/sosiaali-ja-terveyspalvelut/aukiolopoikkeukset.
Mikä mättää perehtyi tällä kertaa esteettömyyden toteutumiseen erityisesti julkisissa tiloissa. Haastattelussa esteettömyysasiantuntija Ari Kurppa Invalidiliitosta.
Koronaviruksen tartuntaketjujen katkaisua tehostavan Koronavilkku-sovelluksen käyttö päättyi tänään. Sovelluksen käyttö on lopetettu pysyvästi ja sen voi poistaa puhelimesta.
Maailmassa valmistetaan 6 biljoonaa savuketta joka vuosi. Tupakantumpit ovat maailman yleisimpiä roskia, joista kertyy myrkyllistä jätettä satoja miljoonia kiloja vuosittain. Tupakoinnin torjunta on ympäristöteko, painottaa terveysjärjestö Suomen ASH ry maailman tupakattomana päivänä 31.5. Päivän teemana ovat tupakan aiheuttamat ympäristöhaitat. Toiminnanjohtaja Mervi Haraa haastatteli Radio Pookin aamussa Paavo Törmi
Mikä mättää perehtyi tällä kertaa Oulun mielenterveyshuollon tilanteeseen. Haastattelussa Vesa Tikkanen, joka toimii mielenterveys- ja päihdetyön ylilääkärinä Oulun mielenterveyspalveluissa.
Selvänäkijä ja maya-astrologi Päivi Kaskimäki vieraili Pookin iltapäivässä.
Hyvinvointimessut järjestetään äitienpäiväviikonloppuna Oulussa
Urheilumuseo on antanut Polarille huomionosoituksen merkittävästä työstä suomalaisen urheilu- ja liikuntakulttuurin eteen. Palkinto luovutettiin Polarille tänään Urheilumuseossa järjestetyssä tilaisuudessa.
Mikä mättää perehtyi tällä kertaa Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin hoitajatilanteeseen ja hoitohenkilökunnan riittävyyteen. Mikä on hoitajatilanne tällä hetkellä ja riittääkö hoitajia myös tulevaisuudessa? Haastattelussa hallintoylihoitaja Pirjo Lukkarila Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiristä.