Kuva: Shutterstock

Vincitille sopimukset Laanilan Voiman ja Alholmens Kraftin kanssa kunnossapidon- ja materiaalihallinnan toiminnanohjausjärjestelmästä

14.10.2020 17:46 - Marja Ollakka

Vincit on solminut sopimukset Laanilan Voiman ja Alholmens Kraftin kanssa kunnossapidon- ja materiaalihallinnan toiminnanohjausjärjestelmästä.

Vincit ja Laanilan Voima Oy sekä Oy Alholmens Kraft Ab ovat allekirjoittaneet sopimukset VincitEAM -järjestelmän toimituksesta ja ylläpidosta.

Hankinnan kohteena ovat Oulussa sijaitsevan Pohjolan Voiman voimalaitoksen, Laanilan Voima Oy:n, kunnossapito- ja materiaalihallintajärjestelmä sekä Pietarsaaressa sijaitsevan biopolttoainetta käyttävän voimalan, Oy Alholmens Kraft Ab:n, kunnossapito- ja materiaalihallintajärjestelmä.

Molemmissa laitoksissa uusien järjestelmien avulla voidaan mm. yhtenäistää elinkaaren hallinnan käytäntöjä, saada käyttöön enemmän yhteisesti jaettua tietoa, sekä hyödyntää tiedon visualisointia ja analytiikkaa.

Laitoksille hankittava kokonaisuus koostuu VincitEAM -järjestelmistä, toteutus- ja käyttöönottoprojekteista sekä kokonaisratkaisun tuki-, ylläpito- ja kehittämispalveluista.

Lue myös: Korona on vaikuttanut myös asuntokauppaan – "Erobuumia on ollut ihan selkeästi kesän aikana havaittavissa"

Kilpailut

Uusimmat