Kuva: Mari Korpua

Euroopan paras yhteistyöprojekti -palkinto Ouluun

30.05.2023 08:58 - Joonas Hepola

Arvoseminaari on palkittu Nuorkauppakamarien Eurooppakokouksessa Romaniassa vuoden parhaana yhteistyöprojektina.

Lauantaina Nuorkauppakamarien Eurooppakokouksessa Romanian Bukarestissa Arvoseminaari palkittiin Euroopan vuoden parhaana yhteistyöprojektina.

Arvoseminaari on Oulun Kauppaklubin vuosittainen eri teemoin järjestettävä korkeatasoinen seminaari, joka järjestetään yhteistyössä Oulun Nuorkauppakamarin kanssa.

Arvoseminaari pohjautuu vastuulliseen johtajuuteen ja arvojohtamiseen. Vuonna 2023 teemana oli ”Pohjoisen elinkeinoelämän tulevaisuus” ja panelisteina puolueiden puheenjohtajia. Arvoseminaari ei ollut perinteinen vaalipaneeli vaan painottui arvokeskusteluun. 

Tapahtuman tavoitteena oli olla vaikuttava, kiinnostava ja vaikuttaa laajasti yhteiskunnallisiin asioihin. Arvoseminaarissa haluttiin lisätä tunnettavuutta Pohjoisesta ohjelmasta puoluejohtajille ja tietoisuutta, miksi Pohjois-Suomi on tärkeä koko Suomen menestyksen kannalta.

Tavoitteena oli myös vahvistaa elinkeinoelämän eettistä näkökulmaa. Puoluejohtajia haastettiin arvoista mikä luo tarkoituksen erilaisille toimille politiikassa.

Seuraavaksi Arvoseminaari -projekti etenee kilpailemaan Nuorkauppakamarien Maailman kokoukseen, joka järjestetään marraskuussa Sveitsin Zürichissä. 

Kilpailut

Uusimmat