Kuva: Ari Kettukangas

Raahen seutu sai ensimmäiset pyöräilijäystävälliset palvelunsa

24.01.2023 08:58 - Joonas Hepola

Raahen seutu on saanut ensimmäiset, nyt myös virallisesti tunnustetut pyöräilijäystävälliset palvelunsa.

Raahen seutu on saanut ensimmäiset, nyt myös virallisesti tunnustetut pyöräilijäystävälliset palvelunsa. Tervetuloa pyöräilijä -tunnus on Suomen Pyörämatkailukeskuksen koordinoima tunnus, joka on suunniteltu helpottamaan pyöräilijän elämää hänen etsiessään itselleen sopivia palveluita.

Pyörämatkailukeskuksen bikeland.fi -sivuilla kaikki Suomen tunnuksen omaavat palvelut löytyvät yhdeltä kartalta. Raahen seudun kohdalla tuolla kartalla oli vielä viime syksynä aukko, mutta loppuvuodesta kartalle saatiin kaksi ensimmäistä kohdetta - toinen Pyhäjoelle, toinen Arkkukariin.

Molemmat tahot ovat olleet mukana Pyörällä kuuhun - pyörämatkailusta uusi matkailuelinkoinen edistäjä maaseudulla -hankkeen toiminnoissa. Tervetuloa pyöräilijä -tunnuksesta on jaettu tietoa hankkeen tapahtumissa, webinaareissa ja yrityskäynneillä.

- Tervetuloa pyöräilijä -tunnus on matalankynnyksen tunnus, jolla yritykset ja yhdistykset voivat kertoa palvelualttiudestaan ja pyöräilijäystävällisistä palveluistaan. Tunnus on hakijalleen ilmainen ja se on myös meille pyörämatkailun kehittäjille loistava ja konkreettinen työkalu kertoa palveluista, joita pyöräilijä kaipaa, kertoo hankkeen koordinaattori Siiri Sarias.

Kilpailut

Uusimmat