Kuva: AOP

Meri-Lapissa pahoinpitelyjä, rattijuopumus ja omaisuusrikos lauantaiyönä

07.11.2022 08:17 - Minna Kuosmanen

Meri-Lapissa poliisilla oli kiireinen viikonloppuyö.

Kemissä Nauskankadulla sijaitsevaan entiseen liikkeeseen oli murtauduttu torstai-perjantaiyönä. Tiloissa oli sotkettu paikkoja ja omaisuutta oli anastettu vähäinen määrä. Poliisi tutkii asiaa varkautena.

Keminmaassa mies oli lauantai-iltana lyönyt yksityisasunnossa naista kasvoihin riidan päätteeksi. Mies oli lähtenyt asunnolta pois ennen poliisin paikalle tuloa. Nainen oli saanut lieviä vammoja kasvoihinsa lyönnin seurauksena. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.

Poliisille tuli ilmoitus päihtyneestä joukosta ulkomaalaisia keskustassa sijaitsevan ravintolan edustalla myöhään lauantai-sunnuntaiyönä. Ilmoituksen mukaan nämä henkilöt tulivat paikalle autolla. Partio havaitsi tuntomerkkeihin sopivan auton ajamassa Keskuspuistokadulla ja partio päätti pysäyttää ajoneuvon kuljettajan ajokunnon tarkastamista varten. 
Ulkomaalainen mieskuljettaja yritti vaikeuttaa alkometritestiä, mutta loppujen lopuksi puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän rajan. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Torniossa Eliaksenkadulla sijaitsevan ravintolan edustalla tapahtui pahoinpitely lauantai-sunnuntaiyönä noin klo 03.45. Paikalla olleet nuoret ovat kertoneet, että tummiin pukeutunut 30-40-vuotias mies oli pahoinpidellyt paikalla ollutta nuorta naista ja miestä nyrkillä lyöden. Vammat olivat jääneet lieviksi, mutta nuoret vietiin sairaalaan tarkastettavaksi.
Miestä ei tavoitettu. Mahdollisista havainnoista voi ilmoittaa sähköpostitse meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi.

Keskuspuistokadulla sijaitsevan ravintolan edustalla on ollut pahoinpitely, jossa on ollut useita osallisia. Pahoinpitely on tapahtunut aamuyön tunteina. Paikalla ollut nainen oli kertonut, että ulkomaalainen mies oli lyönyt häntä kasvoihin. Ulkomaalaisen miehen tuttava oli jäänyt paikalle myös ja kertoi, että häntä oli pahoinpidelty useamman miehen toimesta, jotka olivat tulleet paikalle ja poistuneet ennen poliisin tuloa. Vammat eivät ole olleet vakavia. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä

Kilpailut

Uusimmat