Kuva: Jussi Häkkilä

Oulun seudun kirjastot siirtyvät kesäkaudesta normaaleihin aukioloaikoihin - pääkirjasto sulkeutuu syyskuussa peruskorjauksen ajaksi

25.08.2022 08:47 - Minna Kuosmanen

Kirjastoissa siirrytään kesäkaudesta normaaleihin aukioloaikoihin maanantaina 29.8.

Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon kirjastot ovat jälleen auki myös lauantaisin. Monessa lähikirjastossa asiakaspalveluajat laajenevat kesään verrattuna. Kirjastojen aukioloajat voi tarkistaa kirjaston verkkosivuilta, OUTI-verkkokirjastosta tai paikan päältä kirjastoista.

Pääkirjasto on avoinna 11.9. saakka, minkä jälkeen se sulkeutuu tulevan peruskorjauksen ajaksi. Asiakaspalveluaikoja sekä tilojen ja laitteiden käyttöä on supistettu muuttovalmistelujen vuoksi. Väistötilana toimiva Pekurin kirjasto Pekurin kauppakorttelin toisessa kerroksessa avautuu 19.9. ja palvelee kaupunkilaisia siihen asti, kunnes uusittu keskustakirjasto avautuu vuoteen 2026 mennessä.

Koulujen loma-aikoina omatoimikäytössä ovat Jäälin, Kastellin, Kellon, Martinniemen, Pateniemen, Puolivälinkankaan, Yli-Iin ja Ylikiimingin kirjastot. Aseman kirjasto on suljettu koulujen loma-aikoina. Aattopäivinä kirjastot avataan klo 10 mennessä ja suljetaan viimeistään klo 16.

Kirjastoautot siirtyivät käyttämään syysaikatauluja maanantaina 22.8.2022. Reitit ja aikataulut löydät kirjastoauton sivuilta.

Kilpailut

Uusimmat