Kuva: Anni Hurtig

Oulun pääkirjaston varastot muuttavat

11.02.2022 17:43 - Marja Ollakka

Kaikki Oulun pääkirjaston varastoissa säilytetty aineisto siirtyy kevään aikana uusiin sijoituspaikkoihin muihin Oulun kaupunginkirjaston toimipisteisiin. Varastoaineistojen siirto liittyy pääkirjaston tulevaan remonttiin ja muuttoon väliaikaistiloihin Oulun keskustaan Pekurin kortteliin syksyllä 2022.

Varastoaineistot eivät ole saatavilla niiden siirtämisen ajan, mutta palaavat varattaviksi mahdollisimman pian. Varastoaineistot saa siirtojen jälkeen käyttöönsä varaamalla ne OUTI-verkkokirjastosta tai ottamalla yhteyttä omaa kirjastoon.

Myös Oulun kaupunginkirjaston mikrofilmikokoelma siirretään pois pääkirjastolta. Pääkirjaston mikrofilmihuone ei ole pakkaamisen vuoksi käytössä 16.–18.2. Mikrofilmirullat voi saada käyttöönsä siirron jälkeen 25.2. alkaen ottamalla yhteyttä sähköpostitse Yli-Iin kirjastoon (yli-ii.kirjasto@ouka.fi) tai varaamalla haluamansa mikrofilmit OUTI-verkkokirjastosta ja valitsemalla noutopaikaksi pääkirjaston. Mikrofilmien lukulaite jää pääkirjastoon, ja sen voi varata käyttöönsä Varaamosta tai kirjaston asiakaspalvelusta.

Kilpailut

Uusimmat