Kuva: Tavaratalo J. Kärkkäinen Oy

Juha Kärkkäiseltä julkinen anteeksipyyntö presidentti Sauli Niinistölle

27.10.2021 15:56 - Mika Kuki

Juha Kärkkäisen somekäyttäytyminen on noussut esille jälleen viimeaikaisissa uutisoinneissa. Kärkkäinen aikoo jatkossa pidättäytyä poliittisten kannanottojen julkaisemisesta.

Tavaratalo Kärkkäinen on julkaissut tänään omistajansa Juha Kärkkäisen allekirjoittaman lehdistötiedotteen, jolla Juha Kärkkäinen esittää julkisen anteeksipyynnön presidentti Sauli Niinistölle. Räväköistä kirjoituksistaan tunnettu ja toistuvasti esillä ollut Juha Kärkkäinen on ollut viime päivinä esillä uutisissa julkaistuaan tekstin, jolla hän kritisoi presidentti Niinistön liittyvän uuden maailmanjärjestyksen -salaliittoteoriaan.

- Olen myös tarpeettomasti nimitellyt tasavallan presidentti Sauli Niinistöä sosiaalisessa mediassa, mistä osoitan hänelle julkisen anteeksipyynnön. Lisäksi osoitan anteeksipyyntöni kaikille niille henkilöille, joita olen mahdollisesti loukannut sosiaalisessa mediassa tekemilläni julkaisuilla tai kannanotoilla, Juha Kärkkäinen kirjoittaa.

Juha Kärkkäinen kertoo käyneensä useita keskusteluja yhtiön työntekijöiden kanssa viime päivinä puhuttaneista kannanotoistaan, joita hän on tehnyt sosiaaliseen mediaan. Kärkkäinen korostaa useaan otteeseen tehneensä kohahduttaneet julkaisunsa henkilökohtaisina kannanottoina. Hän on päättänyt lopettaa poliittisten ja ihmisten yhteisiin asioihin liittyvien kannanottojen julkaisemisen.

Juha Kärkkäinen on tuomittu aiemmin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Osa tavarantoimittajista on lopettanut viime vuosina yhtestyön tavaratalo Kärkkäisen kanssa. 27.10. päivätty lehdistötiedote on otsikossaan osoitettu myös kirjeeksi tavarantoimittajille. Löydät kirjeen kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ.

Kilpailut

Uusimmat