Kuva: poliisi

Kastellin apteekissa ryöstö maanantaina - poliisi kaipaa havaintoja

24.09.2021 17:23 - Marja Ollakka

Maanantaina 20.9.2021 klo 18 Kastellin apteekki ryöstettiin väkivaltaa ja sen uhkaa käyttäen. Epäilty miespuolinen tekijä oli naamioitunut ja saapui apteekin eteen mustalla sähköpotkulaudalla.

Apteekkiliikkeen sisällä epäilty uhkasi työntekijää kättä pidemmällä esineellä ja sai saaliikseen huumaavia lääkeaineita. Tekijä poistui paikalta sähköpotkulaudalla Taurinkujaa pitkin kohti Oulunsuuntietä. 

Tekijä on iältään noin 20-30 -vuotias, noin 180 cm pitkä ja puhui sujuvaa suomea. Miehellä oli yllään harmaa pipo, aurinkolasit, joissa kultaiset kehykset, kasvot peittävä musta huivi ja punainen kauluspaita, jonka alla musta hupullinen paita. Käsissään tekijällä oli musta-harmaat työhanskat sekä jalassa mustat housut ja valkoiset Adidas-kengät. Selässä tekijällä oli Haglöfsin musta reppu.

Oulun poliisi tutkii asiaa törkeänä ryöstönä ja pyytää tapaukseen sekä epäiltyyn liittyviä havaintoja ennen ja jälkeen teon. Vihjeet voi ilmoittaa puhelimitse p. 0295416194 tai sähköpostilla vihjeet.oulu@poliisi.fi

(kuva: poliisi)

Kilpailut

Uusimmat