Kesän Suviseurat Reisjärvellä järjestetään radiossa ja verkossa

16.04.2021 10:55 - Marja Ollakka

SRK:n johtokunta on tehnyt päätöksen Reisjärven Suviseurojen toteuttamisesta radiossa ja verkossa. Päätoimikunnan varapuheenjohtaja Markku Poikkimäki jutusteli Marjan kanssa Pookin iltapäivässä.

SRK:n johtokunta on tehnyt päätöksen Reisjärven Suviseurojen toteuttamisesta radiossa ja verkossa tulevana kesänä 2021. Suviseurat järjestetään alkuperäisen aikataulun mukaan 2.–5.7.2021. Radio- ja verkkoseurojen lähetyspaikkana toimii Reisjärven kristillinen opisto.

Suviseurat järjestetään SRK:n vuosikokouksen hyväksymän suunnitelman mukaan Reisjärvellä 2021, Lopella 2022, Kauhavalla 2023 ja Pudasjärvellä 2024. SRK selvitti myös mahdollisuutta siirtää edelleen vuodella eteenpäin Suviseurojen järjestelyvuoroja.

Tulevan kesän seuroja on valmisteltu pitkään. Kenttäjärjestelyt ovat pitkällä ja taloudellinen panostus seurojen valmisteluihin on suuri.

– Yleisötapahtuman valmistelutyössä on vuosien 2019–2021 aikana syntynyt merkittäviä kustannuksia. Toiveemme on saada valtionhallinnon tukea kenttäseurojen peruuntumisen aiheuttamaan tappioon, toteaa pääsihteeri Juha Kaarivaara.

Päätoimikunta kokoontuu huhtikuun viimeisellä viikolla päättämään käytännön järjestelyistä uudessa tilanteessa.

Lue myös: Poliisi kumoaa huhut Haapavedellä koulun pihalla tapahtuneesta rikoksesta

Kilpailut

Uusimmat