Kuva: Fotolia

Oulun liikuntapaikat avautuvat vähitellen

21.01.2021 12:01 - Paavo Törmi

Ulkoliikuntapaikkojen pukukopit avataan Oulussa jälleen tänään käyttöön koronavirustilanteesta johtuneen sulun jälkeen. Tuiran uimalan yläpukukopit avataan talviuimareille maanantaina 25.1., kun avainlätkät on päivitetty. Tämä ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä.

Ulkoliikuntapaikoille myönnetyt alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten vuorot lähtevät pyörimään heti. Koulujen salien iltakäyttö alkaa Oulussa perjantaina ja maanantaina avautuvat muut sisäliikuntatilat.

Liikuntapalvelut avaa sisäliikuntapaikat sillä aikataululla, jolla paikkoihin saadaan järjestettyä liikuntapaikkojen hoito, asiakaspalvelupisteiden henkilökunta ja siivous. Henkilökunnan takaisinkutsuminen töihin vie muutaman päivän. Myös vuorojärjestelyihin menee joitakin päiviä.

Koronaohjeistukset ovat edelleen voimassa kaikilla liikuntapaikoilla. Sisäliikuntapaikat on suljettu kaikilta yli 18-vuotiailta lukuun ottamatta ohjaajilta sekä huippu- ja kilpaurheilijoilta. Myöskään lasten vanhemmat eivät voi jäädä koulujen liikuntasaleille tai muille sisäliikuntapaikoille lastensa harjoitusten ajaksi.

Kilpailut

Uusimmat