Kuva: Reijo Koirikivi

Hiippakuntasihteeri Mirva Kuikka vuoden diakoniatyöntekijä

17.09.2020 15:29 - Marja Ollakka

Oulun hiippakunnan hiippakuntasihteeri Mirva Kuikka on valittu vuoden diakoniatyöntekijäksi. Esityksen takana on suuri joukko Oulun hiippakunnan diakoniatyöntekijöitä, ja ansiomerkin on myöntänyt Diakoniatyöntekijöiden liitto.

Mirva Kuikka tukee työssään seurakuntien diakoniatyötä organisoimalla diakoniatyöntekijöille koulutuksia ja tarjoamalla heille mahdollisuuksia verkostotyöhön.

Mirva Kuikka on itse toiminut kirkon diakoniatyössä yli 20 vuoden ajan, hiippakuntasihteerinä hän on aloittanut vuonna 2009. Hänellä on myös vahva työnohjaajan, työyhteisökonsultin ja -kehittäjän identiteetti, joka näkyy hänen työnkuvassaan.

Hiippakuntaan on tullut lisäksi kaksi diakonian arvostusta Kirkkohallituksen Diakonia ja sielunhoito -yksikön myöntämän kultaisen ansiomerkin muodossa. Ne on myönnetty Pelson vankiladiakonina toimivalle Tuula Karjalaiselle tunnustukseksi pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta vankilassa tehdystä diakoniatyöstä ja Tornion seurakunnassa työskennelleelle vammaistyön diakoni Toini Pieskälle työstä erityisryhmien parissa.

Lue myös: RotuaariRalli kutsuu seikkailemaan huomenna

Kilpailut

Uusimmat