Kuva: Fotolia

Myllyojan hyvinvointikeskus osaksi Kontinkankaan hyvinvointikeskusta

03.04.2019 08:20 - Marja Ollakka

Myllyojan hyvinvointikeskus muuttuu osaksi Kontinkankaan hyvinvointikeskusta. Akuuttivastaanotto siirtyy Myllyojalta Kontinkankaan hyvinvointikeskukseen 2.5.2019 alkaen. Muut sosiaali- ja terveyspalvelut jatkuvat Myllyojalla.

Lapsiperheiden määrä kasvaa Myllyojan alueella, joten neuvola- ja perhepalveluita tarjotaan lähipalveluna Myllyojan tiloissa jatkossakin. Myös ikäihmisten palvelut, kuten hoitajan ja lääkärin vastaanotto ajanvarauksella, järjestetään Myllyojalla. INR-poliklinikka Marevan-hoitoisille potilaille jatkuu Myllyojan tiloissa. Palveluita toteutetaan myös yhteistyössä alueen järjestöjen kanssa.

Hyvinvointikeskusten sijoittelu perustuu olemassa olevaan palveluverkkoon ja tiloihin. Myllyojan tilat on remontoitu, mutta ne eivät ole riittävät moniammatillisen hyvinvointikeskuksen toimintaan. Tilojen sijainti myöskään ole ihanteellinen, vaan väestö kasvaa muilla alueilla, kuten Hiukkavaarassa. Asiakaspalvelun laatu ja toimivuus voidaan taata paremmin osana Kontinkankaan hyvinvointikeskusta.

Lue myös: Kuulon ja näön päivä Oulussa, Nivalassa ja Ylivieskassa

Kilpailut

Uusimmat