Byströmin nuorten palvelut on nyt Byströmin Ohjaamo

12.02.2019 08:25 - Kati Jurkko

Ohjaamo tarjoaa nuorille maksutonta tietoa ja neuvontaa

Byströmin nuorten palvelut on vaihtanut nimensä Byströmin Ohjaamoksi. Byströmin nuorten palvelut eli Bysis on toiminut matalan kynnyksen palvelukeskuksena alle 30-vuotiaille oululaisille vuodesta 2011 saakka.

Ohjaamoita toimii tällä hetkellä noin 60 ympäri Suomen. Byströmin nuorten palvelut on toiminut esimerkkinä Ohjaamo-mallin kehittämisen taustalla, ja on suurin Ohjaamo palvelutarjonnan laajuudeltaan ja henkilöstömäärältään. Byströmillä työskentelee 46 työntekijää seitsemästä eri organisaatiosta. Vuonna 2018 Byströmin asiakkaina oli yli 10 000 nuorta ja asiakaskontakteja oli yli 32 000.

Byströmiltä nuori ja nuoren läheiset saavat tietoa ja neuvontaa nuoren elämään liittyvistä asioista, ja nuori saa monialaista ja kokonaisvaltaista ohjausta maksuttomasti. Byströmillä työskentelee ammattilaisia Oulun kaupungin nuoriso-, sosiaali- ja terveyspalveluista, Business Oulun työllisyyspalveluista, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistosta, KELA:sta ja Oulun seudun ammattiopistosta.

Valtakunnallista Ohjaamoviikkoa vietetään 11.–15. helmikuuta.

Byströmin henkilöstö jalkautuu 14.2. klo 13–15 Oulun keskustan alueelle Urban Hitchhiking -tyylillä. Termillä tarkoitetaan liftaamista ohikulkijoiden matkaan kävellen.

Kilpailut

Uusimmat