Kuva: Fotolia

Oulussa järjestetään Ystävänpäivän vanhustentanssit

06.02.2019 08:17 - Marja Ollakka

Elämystoimisto Illan Isäntä ja Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamari järjestävät Ystävänpäivän vanhustentanssit torstaina 14.02.2019 Lassintalolla ja Hiirosenkodissa Oulussa.

Varsinaiset tanssit pidetään Lassintalolla klo 11-12 ja Hiirosenkodissa klo 13-14. Tansseihin valmistautuminen alkaa kuitenkin hyvissä ajoin, sillä OSAO:n 3. luokan kampaaja opiskelijat kaunistavat vanhuksia juhlia varten jo heti aamusta alkaen. Vanhuksille on tarjolla niin hiusten laittoa kuin meikkaustakin tanssiaisia ajatellen.

Elämystoimisto Illan Isäntä järjesti hyväntekeväisyystapahtumana vanhustentanssit ensimmäistä kertaa jo vuoden 2012 Ystävänpäivänä. Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamarin mukaantulon myötä tanssit voidaan tänä vuonna järjestää samana päivänä kahdessa paikassa.

Molemmissa tapahtumissa on mukana myös pienimuotoinen kisailu rusettiluistelun malliin, jossa itselleen etsitään paria jolla on sama numero osallistujalapussa. Ensimmäisille parin löytäneille on luvassa palkintoja.

Jo mainittujen tahojen lisäksi mukana tapahtumia ovat mahdollistamassa Oulun seudun senioritanssijat, Kellon harmonikkaorkesteri, hanuristi Sami Pelkonen, NTRNZ Media sekä Livepaletti. Ystävänpäivän vanhustentansseissa järjestäjät ja yhteistyökumppanit ovat mukana hyväntekeväisyysperiaatteella.

Kilpailut

Uusimmat