Kuva: Panthermedia

JHL:n lakko saattaa vaikuttaa myös päiväkotien ruuanjakeluun Oulussa

21.10.2018 10:08 - Ari Kettukangas

Perjantaina kerrotusta poiketen päiväkotien ruokahuollossa saattaa olla häiriöitä, joten vanhempia kehotetaan harkitsemaan muita vaihtoehtoja lasten päivähoidon järjestämiseksi maanantaina ja tiistaina. Ateriat saadaan toimitettua kaikkiin päiväkoteihin, mutta niiden jakelussa päiväkodeissa sekä jälkien siivoamisessa saattaa olla häiriöitä. Tarkkoja vaikutuksia on tässä vaiheessa mahdoton ennakoida.

Julkisten ja hyvinvontialojen liiton JHL:n lakko saattaa vaikuttaa ruuanjakeluun päiväkodeissa. Perjantaina kerrotusta poiketen päiväkotien ruokahuollossa saattaa olla häiriöitä, joten vanhempia kehotetaan harkitsemaan muita vaihtoehtoja lasten päivähoidon järjestämiseksi maanantaina ja tiistaina. Ateriat saadaan toimitettua kaikkiin päiväkoteihin, mutta niiden jakelussa päiväkodeissa sekä jälkien siivoamisessa saattaa olla häiriöitä. Tarkkoja vaikutuksia on tässä vaiheessa mahdoton ennakoida. Muiden palvelujen osalta tietoihin ei ole tullut muutoksia. Ikäihmisten ja vammaispalveluiden yksiköihin sekä kaupunginsairaalaan ruuat toimitetaan normaalisti. Samoin kotiateriat ikäihmisille toimitetaan tavalliseen tapaan. Kaikki Serviisin henkilöstöruokalat ovat suljettuina maanantaina ja tiistaina. 
Puhtaanapito voidaan järjestää tärkeimpiin, hygieniaa vaativiin asiakastiloihin. Joissakin paikoissa voi olla yleisten tilojen siisteydessä tason laskua. Radio Pooki uutisoi viikolla lakon vaikutuksista myös koulujen ruokahuoltoon ja liikuntapaikkojen toimintaan.

Lue myös: Koulujen ruokahuolto vaarassa ensi viikolla

Lue myös: Lakko sulkee liikuntapaikkoja Oulussa

Kilpailut

Uusimmat