Oulun yliopiston ylioppilaskunta myi Kiinteistöosakeyhtiö Puistomannen osakkeet Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiölle

16.10.2018 08:44 - Jussi Häkkilä

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on myynyt omistamansa Kiinteistöosakeyhtiö Puistomannen osakkeet Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiölle.

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on myynyt omistamansa Kiinteistöosakeyhtiö Puistomannen osakkeet Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiölle. Samassa yhteydessä myös Uniresta Oy myi omistamansa kiinteistön osakkeet, joten Puistomannen hallintaoikeus on nyt kokonaisuudessaan Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiöllä.

Myydyt osakkeet kattavat Oulun yliopiston ylioppilaskunnan vanhan toimiston tilat, jotka sijaitsevat Mannenkadulla Puistomannen toisessa kerroksessa. Toimisto oli kiinteistössä vuoden 1991 lopusta aina vuoden 2012 lokakuuhun asti. Tämän jälkeen ylioppilaskunta on vuokrannut tiloja eteenpäin. Oulun yliopiston ylioppilaskunnalla ja sen sisaryhteisöillä Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiöllä, Unirestalla ja Oulun ylioppilasapu ry:lla on ollut pitkä historia Rauhalassa ja sen pihapiirissä. Alunperin yhteisellä rakennushankkeella haluttiin tuoda sisaryhteisöt toisiaan lähemmäksi.

Ylioppilaskunta on tarjonnut sen piirissä toimiville järjestöille mahdollisuutta vuokrata  Puistomannen kokous- ja saunatilaa. Vuokraustoiminta päättyy ylioppilaskunnan osalta tämän kuun loppuun mennessä.  Ylioppilaskunta ja Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiö keskustelevat parhaillaan siitä, minkälaisia tiloja voidaan jatkossa tarjota opiskelijajärjestöjen käyttöön.

Lue myös: Oulun yliopiston ylioppilaskunta valitsi uuden edustajiston

Kilpailut

Uusimmat