Pisaron Oy ja Arvo Sijoitusosuuskunta sopivat sijoituksellisesta yhteistyöstä

12.09.2018 09:17 - Ari Kettukangas - Luettu 139 kertaa

Arvo tekee Pisaroniin pääomasijoituksen, jonka myötä yhtiön on mahdollista tarjota valtakunnallisesti ratkaisuja kotien kosteus- ja homeongelmien hallintaan. Tähän asti Pisaron on keskittynyt yksinomaan omakotitalokohteiden remontointiin. Nyt omakotitalojen ohella on tarkoitus tarjota palveluita myös taloyhtiökohteisiin. Arvon tekemä pääomasijoitus vahvistaa yrityksen asemaa ja mahdollistaa laajentumisen myös Etelä-Suomen suurempiin kasvukeskuksiin.

Pohja- ja sadevesien hallintaan erikoistunut maanrakennusalan yritys Pisaron Oy ja Arvo Sijoitusosuuskunta ovat sopineet sijoituksellisesta yhteistyöstä. Arvo tekee Pisaroniin pääomasijoituksen, jonka myötä yhtiön on mahdollista tarjota valtakunnallisesti ratkaisuja kotien kosteus- ja homeongelmien hallintaan.

Tähän asti Pisaron on keskittynyt yksinomaan omakotitalokohteiden remontointiin. Nyt omakotitalojen ohella on tarkoitus tarjota palveluita myös taloyhtiökohteisiin.

Arvon tekemä pääomasijoitus vahvistaa yrityksen asemaa ja mahdollistaa laajentumisen myös Etelä-Suomen suurempiin kasvukeskuksiin.Lisäksi kasvaneen taloyhtiökysynnän myötä pystytään laajentumaan isompiin saneerauskohteisiin.

Lue myös: Oulun seudun ja Pohjois-Pohjanmaan tunnettuus kansainvälisenä matkailualueena lisääntynyt

Kilpailut

Uusimmat