HUB TiLa avaa ovensa Ylivieskassa

28.08.2018 10:44 - Jussi Häkkilä

Yrityskehittäjä Mari Autiota YTEK Yrityspalveluista haastattelee Jussi Häkkilä.

Ylivieskassa käynnistyy ensi kuun alussa kokeilu, jossa yksi keskustan liiketiloista palvelee kahden kuukauden ajan yhteisöllisenä työtilana. HUB TiLassa on mahdollista tehdä toimistotöitä ja verkostoitua eri alojen ihmisten kanssa.
Kaikille avoin ja maksuton työtila palvelee esimerkiksi yrittäjiä, etätyöntekijöitä, työnhakijoita, freelancereitä ja kaikkia, jotka kaipaavat toimistopäiväänsä vaihtelua. Tilaa voivat hyödyntää myös Ylivieskaan saapuvat työmatkalaiset. Tilan käyttö ei vaadi ennakkovarausta.

Työtila sijaitsee Joogahuone Life&Soulin tiloissa Valtakadulla, ja siellä mahtuu työskentelemään kymmenen henkilöä kerrallaan. Tila on avoinna tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 8.30-16. Kokeilu alkaa ensi tiistaina ja kestää lokakuun loppuun saakka.

HUB TiLa on osa laajempaa Bisnestä keittiönpöydältä -hanketta, joka tarjoaa tietoa ja vertaistukea henkilöille, jotka pohtivat uutta työtä, liikeideaa tai yrittäjyyttä. Hankkeen toteuttajina ovat YTEK Yrityspalvelut, Maaseudun Sivistysliitto sekä Valtakunnallinen YES ry.

Lue myös: Ylivieskan kirkon rakentajaksi Kotikirkon rakentajat

Kilpailut

Uusimmat