Löytötavaraa huutokaupataan Raahen poliisiasemalla perjantaina

24.05.2018 12:17 - Mika Kuki

Vieraana Pookin Aamussa käynyt poliisivartija Kai Räisänen uskoo huutokaupan kiinnostavan jälleen mukavasti hyvän sään siivittämänä. Räisänen kannustaa ihmisiä Facebookissa ilmoittamisen sijasta viemään löytötavarat edelleen poliisille.

Löytötavaraa huutokaupataan Raahen poliisiasemalla Kummatinkatu 6:ssa perjantaina kello 13 alkaen. Myynnissä on poliisille päätynyttä ja valtiolle siirtynyttä löytö- ja kuulutustavaraa. Myytävien tavaroiden näyttötunti on ennen huutokaupan aloitusta klo 12 - 13.

Huutokaupalla myydään muun muassa noin viisikymmentä polkupyörää, kaksi hyväkuntoista rollaattoria, neljän hevosvoiman perämoottori, bensatankki ja muuta sekalaista tavaraa.

Huutokaupoissa huudetut tavarat on maksettava käteisellä ja kuljetettava pois välittömästi viimeistään huutokaupan päätyttyä. Myytävillä tavaroilla ei ole takuuta eikä palautusoikeutta.

Perinteiset pihahuutokaupat ovat vähentyneet viime vuosina, kun myytäviä tuotteita on laitettu nettiin. Huuto.netissä on jatkuvasti myytävänä Kajaanin ja Oulun poliisiasemilta löytötavaroita.

Kilpailut

Uusimmat