Kuva: Ville eskola

Kolme päivää puussa värjötellyt kissa pelastettiin vapaaehtoisten ja palokunnan avulla Raahessa - katso video!

10.03.2018 15:44 - Mika Kuki - Luettu 994 kertaa

Kissaa puuhun pelastamaan kavunneen Ville Eskolan ottama kuva oksalta. Kissa ei suostunut Villen tuntitolkulla tekemästä suostuttelusta huolimatta tulemaan lähemmäksi oksalla ja lopulta apuun tullut palokunta pelasti kissan.

Viime päivinä somejulkkikseksi Raahen puskaradiossa noussut kissa pääsi vihdoin alas puusta lauantaina yhden aikaan iltapäivällä. Paikalle tuli pari vapaaehtoista, jotka olivat huolestuneet kissan pitkällisestä visiitistä korkeaan mäntyyn. Houkutteluista huolimatta kissaa ei ollut saatu vielä alas.

Paikalle saapunut kiipeilyä harrastava Ville Eskola oli lupautunut koittamaan kiivetä puuhun reppu selässä kissaa hakemaan. Oksattoman liukkaan männynrungon tikkailla sivuuttanut ja lopun matkaa noin 10 metrin korkeuteen kiivennyt Ville pääsi parhaimmillaan jopa kosketusetäisyyteen kissasta, mutta kauhuissaan oleva eläin ei lämpimään syliin suostunut. 

Hetkeä myöhemmin paikalle tuli aiemmin miehistövajeen vuoksi saapumaan estynyt palokunta ja lopulta puusta saman korin kyydissä saateltiin paitsi kolme päivää oksalla värjötellyt kissa mutta myös Ville, jonka ei tarvinnut enää kiipeilytaitojaan esitellä itsekin tunnin viimassa kylmetyttyään. 

Katso alta video kissan pelastamisesta. Kissa pääsi vihdoin tarkkailtavaksi ja syömään yhden vapaaehtoisen kodin lämpimään, mistä se viedään myöhemmin Raahen löytöeläinkotiin. 

Arvostele artikkeli

Uusimmat