Vuoden Sara -tunnustus kirjailija Essi Kummulle

08.03.2018 11:42 - Jussi Häkkilä

Oulun Naisunioni on myöntänyt vuoden Sara -kunniakirjan kirjailija Essi Kummulle tunnustukseksi naisia, tyttöjä ja yksinhuoltajia voimaannuttavista hyvistä ja rohkeista kirjoista. Essiä haastattelee Jussi Häkkilä.

Oulun Naisunioni on myöntänyt vuoden Sara -kunniakirjan kirjailija Essi Kummulle tunnustukseksi naisia, tyttöjä ja yksinhuoltajia voimaannuttavista hyvistä ja rohkeista kirjoista.

Essi Kummu on kirjoittanut novelleja, romaaneja, lastenkirjallisuutta, näytelmiä ja käsikirjoituksia. Teoksissaan hän kuvaa, kuinka yksinhuoltajaäidin arki on iloa, kipeää kasvua ja hyvää perhe-elämää. Essi Kummu on toiminut pitkään myös kirjoittajakouluttajana ja innoittanut ja rohkaissut siten monia ihmisiä.

Oulun Naisunioni aloitti vuonna 1987 Sara-kunniakirjan jakamisen Sara Wacklinin muistoksi. Se annetaan naiselle tai naisille tai yhteisölle, joka on toiminut mainitsemisen arvoisesti naisten hyväksi tai muuten värisyttänyt yleisiä luutuneita asenteita Oulussa edellisenä vuonna. Kunniamaininta jaetaan kansainvälisenä naistenpäivänä.

Lue myös: Tällä viikolla kampanjoidaan naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan

Kilpailut

Uusimmat