Kuva: Oulu Sinfonia

Oulu Sinfonia ei tee yhteistyötä Viagogon kanssa

01.03.2018 12:17 - Marja Ollakka

Oulu Sinfonia tai Oulun kaupunki ei ole lipunmyyntiorganisaatio Viagogon kanssa minkäänlaisessa sopimussuhteessa.

Viime päivinä julkisuudessa keskustelua herättänyt lipunmyyntiorganisaatio Viagogo aiheuttaa hämmennystä. Se myy lippuja tapahtumiin verkossa aggressiivisesti ja huomattavasti järjestäjän ilmoittamaa kalliimmalla hinnalla.

Tyypillisesti Viagogo väittää, että lippuja on jäljellä enää vain joitakin kappaleita ja viimeiset myydään heidän kauttaan. Todellisuudessa normaalihintaisia lippuja saattaa olla runsaasti jäljellä. Eräissä tapauksissa Viagogo on väittänyt tilaisuutta lähes loppuunmyydyksi, vaikka järjestäjä on vasta aloittanut lipunmyynnin.

Oulu Sinfonian konsertteihin on yrityksen kautta tarjottu lippuja normaalia merkittävästi korkeammalla hinnalla. Oulu Sinfonia tai Oulun kaupunki ei ole Viagogon kanssa minkäänlaisessa sopimussuhteessa, saati yhteistyökumppani. Helsingin Sanomien mukaan (28.2.) sveitsiläisen Viagogon toiminta on oikeuskäsittelyssä.

Asiakkaita kehotetaan olemaan huolellisia ostaessaan lippuja verkossa ja varmistamaan, että osto tapahtuu tapahtumatuottajan virallisen myyntikanavan kautta. Oulu Sinfonian lippujen oikeat hinnat voi aina tarkistaa orkesterin omilta sivuilta.

Kilpailut

Uusimmat