Oulun raadit ruotivat sivistys- ja kulttuuripalveluiden palveluverkkoselvitystä

05.01.2018 14:47 - Jussi Häkkilä

Oulun sivistys- ja kulttuuripalveluiden käynnissä olevaan palveluverkkoselvitykseen liittyen järjestetään tämän kuun aikana neljä alueellista Oulun raati -tilaisuutta. Marja jututti Pookin iltapäivässä sivistys- ja kulttuurijohtaja Mika Penttilää.

Oulun sivistys- ja kulttuuripalveluiden käynnissä olevaan palveluverkkoselvitykseen liittyen järjestetään tämän kuun aikana neljä alueellista Oulun raati -tilaisuutta. Tilaisuuksissa oululaiset pääsevät kertomaan ajatuksensa oman alueensa palvelujen kehittämisestä. Kussakin tilaisuudessa käydään läpi kyseisen alueen palvelukeskittymät ja niihin esitettävät muutokset. Raadeissa kerättävät mielipiteet ovat osa sivistys- ja kulttuuripalveluiden palveluverkkoselvitykseen liittyvää ennakkovaikutusten arviointia.
Pohjoisen alueen raati on ensi tiistaina Haukiputaan koululla ja itäisen alueen raati ensi torstaina Talvikankaan koululla. Eteläisen alueen raati kokoontuu seuraavan viikon keskiviikkona Oulunsalo-talolla ja keskisen alueen raati torstaina Oulun teatterin lämpiössä.
Sivistys- ja kulttuuripalveluiden palveluverkkoselvitys valmistuu kuluvan kuun lopussa.

Lue myös: Asiakasraadit ruotimaan Keski-Pohjanmaan terveyspalveluja

Kilpailut

Uusimmat