Kuva: Jussi Häkkilä

Kenkien nastoitus kiinnosti Raahessa - ruuhka hidastaa kenkien nastoittamisen valmistumista

19.12.2017 17:57 - Marja Ollakka

Raahen kaupunki aloitti tiistaina 19.12.2017 kampanjan 64 vuotta täyttäneiden raahelaisten eläkeläisten kenkien nastoittamisesta kaatumistapaturmien ja niistä johtuvien vammojen ehkäisemiseksi. Kenkien nastoitusmahdollisuus herätti laajasti kiinnostusta ensimmäisenä kenkien vastaanottopäivänä nastoitusta odottamaan jo noin 80 paria.

Kenkien nastoitusta hoidetaan kaupungin kuntouttavan työtoiminnan Kampuspajalla muiden työtehtävien rinnalla, joten näin suuri määrä nastoitettavia kenkiä heti ensimmäisenä vastaanottopäivänä aiheuttaa ruuhkaa työpajalla. Nastoituksia pyritään hoitamaan niin ripeästi kuin mahdollista, mutta kenkiään jo nastoitettaviksi toimittaneita henkilöitä pyydetään valmistautumaan siihen, että toimitusaika tulee olemaan ainakin aluksi pidempi kuin ilmoitettu 2 viikkoa.

Ruuhkan purkamiseksi ja odotusajan venymisen välttämiseksi seuraava kenkien toimitus- ja noutopäivä 2.1.2018 peruutetaan, jotta jo nyt toimitetut kenkäparit ehditään nastoittaa loppuun. Seuraavan kerran nastoitettavia kenkiä vastaanotetaan ja valmiita luovutetaan omistajilleen tiistaina 16.1.2018 Urheilutalo Raahelassa ja Vihannin varikolla.

Kilpailut

Uusimmat