Kuva: Fotolia

Koulujen syyslomalla monenlaista tekemistä lapsille ja nuorille

17.10.2017 08:06 - Marja Ollakka

Koulut ovat syyslomalla ensi viikolla. Oulun kaupunki järjestää jälleen monenlaista kivaa tekemistä lomaviikoksi lapsille ja nuorille.

13. kerran järjestettävä maksuton X-ON-tapahtuma kerää jälleen lapsia ja nuoria liikkumaan Ouluhalliin 23.-24.10. Tapahtuma on avoinna maanantaina klo 11-18 ja tiistaina klo 10-16.

Lisäksi tiistaipäivän päätteeksi on uutuutena ikärajaton, maksuton ja päihteetön X-ONpop-konsertti klo 18-24. X-ONpopissa esiintyvät Elias Gould ja Mansesteri. Lisäksi lavalla nähdään oululaista osaamista, kun X-ONpop-bändikisan voittajat Desyion ja Survive the Silence astuvat lavalle.

Nuorisotiloista ovat syyslomaviikolla auki Bysis, Hiukkavaara, Kaukovainio, Puolivälinkangas ja Ritaharju. Nuorisotilojen ohjelmasta tarkempia tietoja Oulun kaupungin Syysfiilis-sivulla.

Heinäpään jalkapallohallissa on kaikille avoimet ja maksuttomat yleisövuorot ma–pe klo 12.00–14.30. Mukaan on otettava oma pallo sekä sisäliikuntavarustus.

Raksilan tekojääkenttä jäädytetään taas syyslomalaisten iloksi. Kaikille avoimet ja maksuttomat yleisöluisteluvuorot ovat ma–to klo 9–15 ja pe klo 9–12. Lisäksi syyslomaviikolla on kaupungin liikuntapaikoissa avoimia ovia ja tapahtumia.

Suurin osa kirjastoista on auki syyslomaviikolla.

Tiedekeskus Tietomaassa on syyslomaviikolla ohjattua tekemistä virikkeellisessä tiedekeskusympäristössä. Maksulliset leirit ovat kaksipäiväisiä ja ohjattua ohjelmaa on neljä tuntia päivässä.

Kilpailut

Uusimmat