Kuva: Suomalaisen Työn Liitto

Oulun Jätehuolto Oy:lle Yhteiskunnallinen yritys -merkki

19.06.2017 10:53 - Marja Ollakka

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Oulun Jätehuolto Oy:lle Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeuden. Merkki on osoitus ekologisesti ja yhteiskunnallisesti tärkeän tehtävän vastuullisesta hoitamisesta.

Yhteiskunnallinen yritys -merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ekologisia haasteita ja ne käyttävät myös vähintään puolet voitostaan tähän. Tärkeää on myös toiminnan avoimuus – näillä yrityksillä on arvot kohdallaan ja ne pyrkivät toiminnallaan monipuolisesti ja vastuullisesti edistämään yhteiskunnalle tärkeitä asioita. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti.

Oulun Jätehuolto Oy on kunnallinen yhtiö ja sen 13 kuntaa kattavalla toiminta-alueella on yhteensä noin 300 000 asukasta. Yrityksen toiminnan lähtökohtana on vastuullisuus sekä kestävän ja tasapainoisen liiketoiminnan ylläpitäminen. Oulun Jätehuolto huolehtii mm. kuntien jätteenkäsittelystä, jäteneuvonnasta ja pyrkii toiminnallaan edistämään jätteen synnyn ehkäisyä, kierrätystä ja hyötykäyttöä.

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat