Oulun alueen sovittelupalvelu täyttää 10 vuotta

06.06.2017 08:16 - Joonas Hepola

Vuolle Setlementti ry tuottaa sovittelupalvelua Pohjois-Pohjanmaan, Jokilaaksojen sekä Kainuun alueilla. Vuolteen tuottaman palvelun piirissä toimii Oulun alueella aktiivisesti 39 koulutettua sovittelijaa.

Vuolle Setlementin sovittelupalvelu juhlii perjantaina Oulussa 10-vuotistaivaltaan. Kymmenen vuotta toimineille vapaaehtoissovittelijoille annetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) 10-vuotisansiomerkki. Vuolteen tuottaman palvelun piirissä toimii Oulun alueella aktiivisesti 39 koulutettua sovittelijaa. Oulun keskustoimistossa käsiteltiin viime vuonna yhteensä yli 300 rikos- ja riitatapausta.

Vuolle Setlementti ry tuottaa sovittelupalvelua Pohjois-Pohjanmaan, Jokilaaksojen sekä Kainuun alueilla. Tällä alueella käsiteltiin viime vuonna yhteensä yli 700 rikos- ja riitatapausta.

Sovittelupalvelua johtaa, ohjaa ja valvoo valtakunnallisesti sosiaali- ja terveysministeriö. Palvelun järjestämis-, ohjaus- ja valvontavastuu on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella, joka vastaa myös rikos- ja riita-asioiden sovittelun tutkimus- ja kehittämistyön koordinoinnista, tilastoinnista ja seurannasta.

Kilpailut

Uusimmat