Kuva: suviseurat.fi

Vuoden 2019 Suviseurat järjestetään Muhoksella

26.05.2017 14:34 - Minna Kuosmanen

Vanhoil­lis­les­ta­di­o­lai­suuden vuotuinen päätapahtuma suviseurat järjestetään vuonna 2019 Muhoksella. Tapahtuma kerää yhteen kymmeniä tuhansia ihmisiä

Muhoksen suviseurat rakennetaan Matokorven alueelle, jossa suviseurat pidettiin myös vuonna 2003. Maano­mis­ta­jien kanssa on sovittu 220 hehtaarin maan­käyt­tö­oi­keu­desta. Suomen Rauha­nyh­dis­tysten Kesku­syh­dis­tyksen (SRK) vuosikokous on antanut vuoden 2019 suviseurojen järjes­te­ly­vas­tuun Oulun Rauha­nyh­dis­tyk­selle. Lisäksi suviseurojen järjes­te­ly­vas­tuu­seen on pyydetty Juorkunan ja ympäristön, Laitasaaren, Madekosken, Muhoksen, Pateniemen, Pikkaralan ja Utajärven Rauha­nyh­dis­tykset.

Kevään 2017 aikana on nimetty suvi­seu­ra­jär­jes­te­lyistä vastaava päätoimikunta. Vuoden aikana nimetään osa-alueista vastaaviin toimikuntiin vastuu­hen­kilöt ja käynnistetään suviseurojen suun­nit­te­lutyö. Kesällä 2017 seurataan järjestelyjä Porin suviseuroissa. Äänekosken suviseuroissa kesällä 2018 Muhoksen organisaatio perehtyy tarkemmin toteutuksen järjes­te­lyihin ja on koko­nais­vas­tuussa suviseurojen purku­vai­heesta.

Kilpailut

Uusimmat