Kuva: Kemianteollisuus

Kemianteollisuuden turvallisuuspalkintoja Ouluun ja Kokkolaan

28.04.2017 11:10 - Jussi Häkkilä

Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinnot jaettiin eilen. Keskisuurten yritysten sarjan voitti Oulussa toimiva Arizona Chemical, ja suurten yritysten sarjan kokkolalainen Freeport Cobalt.

Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinnot jaettiin eilen. Keskisuurten yritysten sarjan voitti Oulussa toimiva Arizona Chemical, joka on rakentanut turvallisuuskulttuuria koko henkilöstön voimin. Henkilöstökysely ja -koulutukset tukevat työympäristön turvallisuuden kehittämistä. Myös kesätyöntekijöitä opastetaan ja tuetaan esimerkillisesti turvallisiin työtapoihin.
Suurten yritysten sarjan voittajalla, kokkolalaisella Freeport Cobaltilla on fokuksessa sekä urakoitsijaturvallisuus että prosessiturvallisuus. Urakoitsijoiden kanssa on yhteistyössä kehitetty turvallisuuskäytäntöjä, ja saatu työskentely samalle tasolle kuin omalla henkilöstöllä. Voittajia yhdistää erityisesti vahvat panostukset kehitysprojekteihin. Ensimmäistä kertaa nostettiin esiin myös oppilaitosten rooli turvallisuuden kehittämisessä. Kunniamaininnan sai Pipelife Finland Oy Oulusta. Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinto on jaettu aiemmin kaksi kertaa.

Kilpailut

Uusimmat