Kuva: Fotolia

Lakkapään yrityssaneeraus vahvistettiin käräjäoikeudessa

20.12.2016 11:07 - Jussi Häkkilä

Lapin käräjäoikeus on tänään vahvistanut Lakkapää-yhtiöiden yrityssaneerausohjelman. Käytännössä päätös merkitsee liiketoiminnan normalisoitumista.

Lapin käräjäoikeus on tänään vahvistanut Lakkapää-yhtiöiden yrityssaneerausohjelman. Käytännössä päätös merkitsee liiketoiminnan normalisoitumista. Yrityssaneerausohjelman hyväksyminen on edellyttänyt muun muassa sitä, että kaikki velkojat ovat sen hyväksyneet.
Viimeisen puolen vuoden saneerausmenettelyn aikana yhtiö on tehostanut toimintaansa ja keskittyy tärkeimpiin painopistealueisiinsa. Painopisteet ovat rakennustarvike- ja sisustusliiketoiminta sekä maatalous- ja konekauppa. Uutena merkittävänä tuote-edustuksena on Massey Ferguson -myynti Oulun ja Lapin lääneissä. Lisäksi omana liiketoiminta-alueenaan on talo- ja mökkimyynti. Painopistealueiden valinnassa päädyttiin pienkonemyynnin lopettamiseen. Kalustemyynnissä yhtiö on tehnyt yhteistyösopimuksen Ideal Keittiöden kanssa ja heidän myymälänsä sijoittuvat Tornion ja Rovaniemen myymälöiden yhteyteen. Avajaisia vietetään heti vuodenvaihteen jälkeen Lisäksi Renta Oy avaa konevuokraamon Tornion liikkeen yhteydessä helmikuun alussa. Toimintojen tehostaminen on merkinnyt myös yritysjärjestelyjä yhtiöiden sisällä. Lakkapää Länsiraja Oy ja Lakkapää Rovaniemi Oy fuusioituvat ja jatkavat toimintaa Lakkapää Oy:nä. Emoyhtiönä jatkaa J&J Lakkapää Oy.

Kilpailut

Uusimmat